Drakkar Noir
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Aralık2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Pekji Eaumer: kullanılan malzeme ben buradayım diyor desem yeridir gayet güzel harmanlanmış.ilk sıktığımda boğuk ve metalik azotik mi denir aquatik mi denir yoksa klorik mi denir tasvirleyemediğim bir yapıda ama ekşimsi trunç ;misket limonu yada yeşil mandalina diyebileceğim bir yapıda açılışı var.
Aslında korkarak yaklaşmıştım markanın koleksiyonuna.sample setinden edindim.şunu belirteyim ki mail yolu ile iletişime geçtim ve gayet sıcakkanlı iyi niyetli bir yaklaşımla karşılandım.Markanın iletişim ekibini de sevdim yani set içinse soldan başlayarak denememi, günlük bir doz almamı tavsiye ettiler
bende buna uyarak en soldan eaumer den başlamış oldum.
Tekrar kokuya dönecek olursak;vetiver ekşimsi açılın hemen ardından olaya dahil oluyor anasonumsu bir yapıda.bu esnada biraz araştırayım diyorum ama frag da sadece üç nota dan basedilmiş.deniz-yasemin-kırmızı alg şeklinde betimlenmiş.şaşırmıştım kokuda ki vetiver anason nerede diye kendi sitesine de bakındım orada ise tamamen farklı:''aromatik otlar, anason, bergamot, damlasakızı, griamber, haiti vetiver, lavanta, misk, misket limonu, yasemin'' şeklinde tanımı yapılmış.burayı görünce rahatladım açıkcası acaba bende mi sorun var diye düşünmeye başlamıştım.koku burada belirtildiği gibi daha zengin ve net.hemen hemen her mevsim kullanılır bence.harmanını sevdim burnu yormayan bir vetiver! yayılım ve kalıcılık güzel,en ufak esintide yada ısı değişiminde ben buradayım diyebiliyor...
- 19 beğenme
Yorum
-
Yorum