Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

# Forum İçi Spliti v.2 (KAPANDI - ARŞİV) #

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Abdul Samad Al Qurashi Safari Extreme; Hakkından vazgeçen / devretmek isteyen olursa 5ml. alabilirim

Yorum

• Ysl la nuit de l'homme 5ml talebimi 10ml yapabilir miyiz acaba?

Yorum

• Ormonde Jayne Tolu 5 ml talebimi silip 60 ml şişeli yapabilir miyiz kardeşim

Yorum

• # Talepler OK! #

Yorum

• Merhabalar, MM siseli talebim oldugu icin 15 ml de Bentley Absolute eklemek istiyorum, tesekkurler

Yorum

• Cantona hocam bir gönderi atıp silmiştim sanırım o gözünüzden kaçmamış 😂 armaf club nuit man deki 10 ml mi siler misiniz? Zahmet olmazsa

Yorum

• Viktor & Rolf Spicebomb için 10 ml olan talebimi iptal edip YSL Rive Gauche'taki 15 ml talebimi 5 ml'e düşürebilir misiniz?

Yerlerine şunları ekleyebilirseniz sevinirim:

YSL Tuxedo 5 ML

MFK Absolue Pour Le Matin 5 ML

Yorum

• Bond No.9 Marriage Equality 60ml 4,80 ₺ 5ml. Creed Royal Oud 58ml 8,35 ₺ 5ml
                  Caroline Herrera 212 Vip Man 49ml 2,45 ₺ 9ml Vertus Oriental Rose 160ml 1,15 ₺ 10ml. Mancera Aoud Vanille 113ml 4,15 ₺ 5ml. Parfums de Marly Herod 125ml 7,70 ₺ 5ml. Jovoy La Liturgie Des Heures 40ml 4,00 ₺ 5ml. Givenchy Gentlemen Only Absoulute 99ml 3,40 ₺ 5ml taleplerim bunlar rica etsem

Yorum

• Biraz karisik oldu ama ilk talebim

Yorum

• # Talepler OK! #

Yorum

• 5 ml Bentley Absolute, 5 ml Royal Oud, 5 ml Laudano Nero ve 50 ml Opium rica edeyim.

Yorum

• Mümkünse 5ml Bentley Absolute lütfen

Yorum

• # Talepler OK! #

Yorum

• # Bilgilendirme #

# Bu akşam liste sadeleştirilecektir. Bekletinin altında kaldığı için başka parfüm eklenmeyecektir. Hızlıca toparlanması için, splite parfümleriyle katkı sağlamak isteyen değerli üyelerin en geç önümüzdeki hafta Perşembe gününe kadar (29.11.2018) parfümlerini bana ulaştırmaları gerekmektedir. Bu tarihi geçen kargoları alamayacağımı ve splitten çıkaracağımı bildirmek durumundayım. Çünkü 1 Aralık Cumartesi günü parfümlerin kargoya teslim edilmesi planlanmaktadır. #

Yorum

• Mustafa hocam benim tek dekantı gönderebilirsiniz

Yorum

İşleniyor...
                                X