Bentley Absolute 5 ml |
Armaf Club de Nuit Intense Man 5 ml |
Guerlain Homme EDP 5 ml |
Mancera Aoud Vanille 5 ml |
Tom Ford Noir Pour Femme 5 ml |
Guerlain Jicky EDP 5 ml |
Armaf Pink Coral 5 ml ekleyebilir miyiz?Teşekkürler. |
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
# Forum İçi Spliti v.2 (KAPANDI - ARŞİV) #
Çökme
X
-
- 1 Beğen
Yorum
-
Bu parfümün yenilerinin tasarımı das davlak Mustafa hocam. Siyah bant yok artık yenilerinde. Rica etsem splite koyduran arkadaşa bir sorsanız şişenin tasarımını?
-
Duzeltiyorum yeni siseymis KARALARIN_CEMAL
-
- 1 Beğen
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: emroztrk View PostMustafa Hocam Armaf Club de Nuit Man 104ml 2,20 ₺ bu parfumun bagli oldugu link Armaf club de nuit intense womanin linki sizin yazdiginiz https://www.fragrantica.com/perfume/...Man-27687.html bu hangisi acaba?
RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
intense olanı ise aventus klonu
bu arada intense talebimden ihtiyaç halinde ml azaltabilirsiniz hocam. 20ml e kadar sıkıntı yok
- 2 beğenme
Yorum
-
# Gucci by Gucci iptal edilmiştir. Talepler eklenmiştir. Dolan şişelerde isteyen herkesin denemesi açısından talep edilen miktarlarda oynama yapacağımı söyleyeyim. Kimseyi şişenin dışarıda bırakmak istemiyorum. Şişe sahiplerinin paylarını 25-30 ml seviyesine kadar düşürebilirim bu doğrultuda. #
- 3 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cantona8 View Post# Gucci by Gucci iptal edilmiştir. Talepler eklenmiştir. Dolan şişelerde isteyen herkesin denemesi açısından talep edilen miktarlarda oynama yapacağımı söyleyeyim. Kimseyi şişenin dışarıda bırakmak istemiyorum. Şişe sahiplerinin paylarını 25-30 ml seviyesine kadar düşürebilirim bu doğrultuda. #
bu kadar yoğun talebe rağmen şişeler dolmadı...
Amma ve lakin haftaya çoğunun dolduğunu görürüz diye düşünüyorum...
- 1 Beğen
Yorum
-
-
Yorum