ben süprüz iddaaya oynuyorum, umut reiz diyrum
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
İlk spliti hangi heromuz açar?
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
-
-
Bu Mustafa, Elm sokağındaki Freddy gibiydi..(Toprağı bol olsun Wes Craven Abimizin....)
Sivri elleriyle parfüm şişelerini çizerek içimizi eritiyordu...Bizlerde kulağımızı kapatıp bu hazin görüntü ve sesten kaçmaya çalışıyorduk..
Tam o sırada nur yüzlü Gandalf Matrai'si elindeki sihirli parfüm asasını yere vurarak ,yeni kuralları ve oyuncu değiştirme hakkındaki genelgeleri açıklıyordu..
Lakin DOLAR cadısı boş durmuyor amansızca artıyordu...Bundan sonra bu fiyatlarla değil SPLİT ancak SPL yaparsınız diyerek haince haykırıyordu..
Makedon'un şaman büyüleri işe yaramıyordu..Parfüm dünyası kaos'ta idi...Ne olacaktı?
..
Sonra bir baktık Mustafa Hobbit olmuş .Bu ne iş dedim..Yoksa bu bir rüya mı?
Havalar soğuk açıkta kalmış dedi...
Hmm dedim
Öyle işte...Son Düzenleme kuzukardes; 31-01-17, 13:38. Tarafından yapıldı.
- 9 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kuzukardes View Post
Hocam benim rüya da şöyleydi Allah hayıra çıkartsın...
Bu Mustafa, Elm sokağındaki Freddy gibiydi..(Toprağı bol olsun Wes Craven Abimizin....)
Sivri elleriyle parfüm şişelerini çizerek içimizi eritiyordu...Bizlerde kulağımızı kapatıp bu hazin görüntü ve sesten kaçmaya çalışıyorduk..
Tam o sırada nur yüzlü Gandalf Matrai'si elindeki sihirli parfüm asasını yere vurarak ,yeni kuralları ve oyuncu değiştirme hakkındaki genelgeleri açıklıyordu..
Lakin DOLAR cadısı boş durmuyor amansızca artıyordu...Bundan sonra bu fiyatlarla değil SPLİT ancak SPL yaparsınız diyerek haince haykırıyordu..
Makedon'un şaman büyüleri işe yaramıyordu..Parfüm dünyası kaos'ta idi...Ne olacaktı?
..
Hmm dedim
Öyle işte...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kuzukardes View Post
Hocam benim rüya da şöyleydi Allah hayıra çıkartsın...
..
Hmm dedim
Öyle işte...
- 1 Beğen
Yorum
-
Yorum