Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

# Forum İçi Spliti v.1 (ARŞİV) #

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Günaydın Dolmayacağına göre jo malone 'u iptal edip amouage myths e 5 ml ekleyebilir misiniz?

Yorum

• Mustafa hocam Divine L Homme Couer 5 ml ve Elie Saab Nuit Noor 5 ml talaplerimi iptal edelim lütfen.

Yorum

• # Talepler OK! #

Yorum

• # Önemli! #

# Parfümleri bu hafta içi elimde olacak şekilde bana göndermeniz gerekmektedir arkadaşlar. Özelden iletişime geçelim lütfen #

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: cantona8 View Post
            # Önemli! #

# Parfümleri bu hafta içi elimde olacak şekilde bana göndermeniz gerekmektedir arkadaşlar. Özelden iletişime geçelim lütfen #
            abi opera dolmadı şişesi nolcak o konu

Yorum

• Muhtemelen iptal olacak Eğer şişe sahibi dekant olarak verirse onu bilemiyorum.

Yorum

• # Talep edilmeyen parfümler listeden çıkarıldı. Split sonuna kadar "dolmayan parfümlerden dekant veririz" diyen arkadaşlar o parfümleri lütfen bana isim isim belirtsinler. #

Yorum

• https://www.fragrantica.com/perfume/...nse-28713.html

Lattafa Raghba Wood Intense 40 ml Şişeli talebimi isteyen olursa devredebilirim. Bana 5 ml yeterli olur. Devir almak isteyen olmazsa da sorun değil bende kalır. Teşekkürler

Yorum

• Mustafa hocam Ellie saab ikisinden de 5 er ml rica edeyim.

Yorum

• İsteyen olursa şişeli 25ml. Aqva Amara talebimi devredebilirim.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: cantona8 View Post
                        # Talep edilmeyen parfümler listeden çıkarıldı. Split sonuna kadar "dolmayan parfümlerden dekant veririz" diyen arkadaşlar o parfümleri lütfen bana isim isim belirtsinler. #
                        cantona8 üstadım

dolmayan parfümlerden dekant alamayacaklarımızı

bilirsek split kapanmadan başka kokulara da yönelmemiz kolay olur diye düşünüyorum..

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: kuzukardes View Post

cantona8 üstadım

dolmayan parfümlerden dekant alamayacaklarımızı

bilirsek split kapanmadan başka kokulara da yönelmemiz kolay olur diye düşünüyorum..
                          Uzerinde calisiyorum abi. Bugun yarin netlesir o konu ve kalan miktarlari siseli talep eden arkadaslar almayacaklar ise onlari splitten cikarip gozlere sadelik sunacagim

Yorum

• Benim Nicolai Patchouli'yi 70'e çıkarabilirmiyiz kurallara uygunsa.

Yorum

• Shelter island 5ml verebilecek var mı acaba? Yada şişeli alan arkadaştan 5ml olmasa bile 2-3 ml?

Yorum

• # Talepler OK! #

Yorum

İşleniyor...
                                X