Yves Saint Laurent L'Homme İntense, bu koku da niche kafasında
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Ekim 2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
- 9 beğenme
Yorum
-
GS maçından önce saf biberiye yağı kullandım. Uçan yürüyen haşerelere karşı falan da son derece etkiliymiş. Kedilerin zehirli dış parazit aşısı ikamesi olarak öneriliyor. 15 günlük, annesiz kalmış ve pire içinde bir kediyi eve almıştım, ona dış parazit ilacı kullanamayacağımız için biberiye çözümünü uyguladım dün. Sonuç şahane oldu. Pireler kendilerini anında dışarı attı zıplaya zıplaya... Uyku uyumadan kediyi her iki saatte bir kedi süt tozuyla bezleyip, enfeksiyondan kapanmış gözüne de damlasını damlatıp gözünü iyileştirdim. Dün de yuva bulup yeni evine gönderdim. Bu akşam evdeki diğer kedilere sürerken bolca kullanmış oldum biberiye yağını. Ama açıkçası kokuyu tanıma dışında işim olmaz, tek başına pek çekilir bir hali yok. GS maçının keyfi sayesinde kokuyu fazla umursamadım.
- 12 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: MedeaGS maçından önce saf biberiye yağı kullandım. Uçan yürüyen haşerelere karşı falan da son derece etkiliymiş. Kedilerin zehirli dış parazit aşısı ikamesi olarak öneriliyor. 15 günlük, annesiz kalmış ve pire içinde bir kediyi eve almıştım, ona dış parazit ilacı kullanamayacağımız için biberiye çözümünü uyguladım dün. Sonuç şahane oldu. Pireler kendilerini anında dışarı attı zıplaya zıplaya... Uyku uyumadan kediyi her iki saatte bir kedi süt tozuyla bezleyip, enfeksiyondan kapanmış gözüne de damlasını damlatıp gözünü iyileştirdim. Dün de yuva bulup yeni evine gönderdim. Bu akşam evdeki diğer kedilere sürerken bolca kullanmış oldum biberiye yağını. Ama açıkçası kokuyu tanıma dışında işim olmaz, tek başına pek çekilir bir hali yok. GS maçının keyfi sayesinde kokuyu fazla umursamadım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
- 2 beğenme
Yorum
-
- 11 beğenme
Yorum
Yorum