Dior - Ambre Nuit. Kokuya bayılıyorum ama kendisini bana sıktığım an dışında hiç hissettirmiyor. Üzücü...
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Ekim 2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
- 11 beğenme
Yorum
-
- 8 beğenme
Yorum
-
Daha önce bir iki kere kullanıp sevemediğim MFK Grand Soir'a bir şans daha vereyim dedim ama yine olmadı. APLS'deki yaratıcılıktan çok uzak, sentetik odunsu amberin boğucu tatlılıktaki tonkayla iyice dayanılmaz ve ucuz hale getirildiği, sonrasında vanilyanın klasik eşliğiyle biraz durumu toparlayarak tamamlanan sıradan bir parfüm havasında. Havalı bir PR ile millete vıcık vıcık tatlılığı dayarsak, bir de kullanması kolay oldu mu iyi satarız demiş muhtemelen. Ortalama fiyatlı bir ana akım parfüm olsa bu durum önemsenmeyebilir ama insan okkalı niş parfüm fiyatına karşısında bunu bulunca hadi canım diyor. Bu adamın başka parfüm evleri için yaptığı parfümlerin birçoğundaki seviye kendi markasında pek yok nedense. O markaların kreatif direktörlerinin falan parfümün oluşturulma sürecindeki yönlendirmeleri, işi daha doğru bir noktaya taşıyor herhalde.Son Düzenleme Medea; 14-09-18, 03:32. Tarafından yapıldı.
- 14 beğenme
Yorum
Yorum