Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Ekim 2018

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Dior Homme Intense.

Yorum

• MFK - Grand Soir
      https://www.fragrantica.com/perfume/...oir-40816.html

tatlı amber ve vanilya
      siam benzoin bu notaya ısınamadım

Esintili ve olabildiğince soğuk havalarda kullanılması gereken bir parfüm
      Kıyafette kullanmak daha mantıklı ( kaşmir mont, hırka .... ) gücü yerinde ben burdayım diyen bir koku

Yorum

• Solo Loewe Platinium

Yorum

• Paco Rabanne Pour Homme

Yorum

• Diptyque Philosykos

Yorum

• chanel coromandel edt...
              kelimelerin yetmediği nokta...
              hani hiç bitmesin dediklerinizden paçuli ve çikolatanın en iyi hali...
              İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• matrai
                matrai Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Bitmesin bulamazsın bir daha edt yi

• Herod
                Herod Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                45 ml var şükür stok sağlam

• KARALARIN_CEMAL
                KARALARIN_CEMAL Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Bi Coromandel Edt Spliti fena olmaz hani. Değerlendirmek lazım aslında. Tabi ki bulabilirsek?!

• Terre d’Hermes

Yorum

• Hermes Neroli Dore

Yorum

• Hava biraz serinlediği için sonunda Guerlain Insolence EdP'nin vakti geldi dedim. Yalnız sabah telaşıyla spreyi ters tutmuşum, sinüslerime kadar nüfuz etti... Şikayetçi miyim, değilim

Yorum

• Creed Virgin İsland Water güzel havaların son günlerini degerlendirmek lazım 😊

Yorum

• PDM Layton. Açılışta turunçgillerle derinlik kazanmış elma ve kakuleden gelen baharatımsı yapı biraz sonra devreye giren biber, lavanta ve paçuliyle çok etkileyici bir hale evrilmekte. Sandalağacıyla yumuşamış vanilyanın etkisiyle birlikte parfüm bütün incilerini döküyor. Vanilya kullanımı bir harika. Orta notalarda yerini alan sardunya, menekşe ve yasemin ise parfüme maskülen başka bir derinlik katmış. Genel olarak bakıldığında niş ile designer arasına sıkışmış genel beğenisi çok yüksek, oldukça keyifli (vanilyaya teşekkürler), hafif tatlı yapısıyla modernize edilmiş, kullanıcı kitlesi geniş olabilecek bir parfüm. Usta burunlar sentetiklik hissedilen kısımdan ve lineer yapısından dolayı not kıracaklardır. Ancak, yine de, performansıyla, koku güzelliğiyle ve mücadale etmeyeceğiniz modern yapısıyla bir çok kişi tarafından hayli sevilecek bir parfüm. Son olarak şunu söyleyebilirim; bütün notalar sakinleşip durulduğunda ortaya çıkan aura karemelize edilmiş çok hoş, ayarında tatlılık barındıran bir kahve aroması olarak içinizi mest ediyor.
                      Herkese keyifli günler, sevgiler.
                      estefanyen

Yorum

• Montabaco..çok klas bir koku..

Yorum

• Guerlain Santal Royal. Sonbahara giriş aşamasındaki hafiften serinlemiş havaya harika uyum sağladı. İsmindeki santal nerede bilemiyorum ama oldukça dengeli bir oud gül kombinasyonu.

Yorum

• murrjm
                            murrjm Yorumladı
                            Yorumu düzenleme
                            Bu parfümü ben de kara kıştan ziyade esintili serin havalarda kullanmayı daha çok seviyorum.

• Gucci Guilty Absolute Pour Homme.
                          Sağlam designer.Şişesi,ambalajı,kokusu ile sürüden ayrı takıldığını çok net ifade ediyor.

Yorum

• murrjm
                            murrjm Yorumladı
                            Yorumu düzenleme
                            İsmin de Guilty geçince o ön yargı bende de oluşmuştu

• Lagerfeld
                            Lagerfeld Yorumladı
                            Yorumu düzenleme
                            Pour Homme'u 2 kere okudum. Femme vardı diye biliyordum sende. Zor koku, arıza notalar tebrik ederim seni.

• murrjm
                            murrjm Yorumladı
                            Yorumu düzenleme
                            Çok sık kullanmayacağımı biliyorum ama karşı koyamadım bu kokuda ve şişeli edindim . Ben de kendime şaşırdım Lagerfeld

• ELDO Rien

Yorum

İşleniyor...
                          X