Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Ekim 2018

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Bleu de Chanel

Yorum

• Bois 1920 Dolce di Giorno
      İlk 10 dakika tarçınlı odunsu erik kokusu Costum national tarzı sonradan tatlılaşan erik vanilya tarcın sedir güzel harmanlanmış. Sonbahar ve kis mevsimine daha uygun . Ortalarinda biraz feminenlige göz kirpsada tam bir beyfendi kokusu kalıcılık ve yayılım ortalama üstü 👍

Yorum

• Armaf cdni kullandıkça sevdiğim...
        İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• Atelier Cologne - Orange Sanguine

Yorum

• Terre d’hermes

Yorum

• Chanel Allure Homme Sport eau Extreme.

Yorum

• serin ve rüzgarlı bir hava yakalamışken Leonard pour homme kullanmak geldi içimden. klasiklerin en iyilerinden...

Yorum

• Akşam için Tom Ford Oud Wood

Yorum

• Xerjoff İtalica. Tatlılığı resmen içimi baydı. Şu ana kadar denediklerim arasında açık ara Xerjoffun bana göre en kötü parfümü. Ne yapmaya çalışılmış bir anlam veremedim. Baştan sona mide bulandırı bir tatlılık.

Edit: Sanırım Dior Feve Delicieuse gibi tatlı bisküvi tarzı bir şey yapmaya çalışmışlar. Son derece başarısız bir girişim olmuş tatlılık tahammül sınırlarımın oldukça üstünde.
                    Son Düzenleme matrai; 09-09-18, 22:07. Tarafından yapıldı.

Yorum

• matrai
                      matrai Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      Yemek olarak ta tatlı ile hiç aram yoktur. Dediğim gibi bayıcı bir tatlılığı var benim için. Çok tatlı hatta şerbet kıvamındaki parfümleri sevenler için biçilmiş kaftan diyebilirim. Bu zamana kadar daha tatlı bir parfümü ben hiç deneyimlemedim

• Lagerfeld
                      Lagerfeld Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      O zaman sizleri doğal akasya farnesianalı, hafif civetli bal kovanına alalım.

Golden Acacia'dan daha tatlısını koklamadım.

• Medea
                      Medea Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      Italica'yı denemedim ama Golden Acacia'nın tatlılığı içimi dışıma çıkarmıştı.

• ormonde jayne - zizan

özlemişim bu kokuyu biberli bergamot,limongilli vetiver ve tabiki ada çayı
                    https://www.fragrantica.com/perfume/...izan-5122.html

biber notası çok kritik bir nota, black pepper olduğunda mangal gibi pink pepper olduğunda tatlımsılığı olan ve genzi yakan bir koku oluyor

cdg balck
                    https://www.fragrantica.com/perfume/...tte-18368.html
                    bir parfüm sever deneyimlemeli ama şişeli alındığında gelen tepkiler sonucunda sıkmaya cesaret edemiyorsun ( ben satmıştım )

cdg blackpepper
                    https://www.fragrantica.com/perfume/...per-40188.html
                    yumuşatılmış ama tarz olarak yine aynı koku yinede şişeli almam

Yorum

• Hdp 1828

Yorum

• Amouage Honour

Yorum

• Oliver & Co. - Resina

Yorum

• Akat 2000

Yorum

• Nishane Hacivat . Yasemin greyfurt ananas patculi ve daha niceleri. Kullandıkça sevilenlerden performansta oldukça iyi 👍👏

Yorum

İşleniyor...
                              X