Bleu de Chanel EDP.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Ekim 2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Akşam Yves Rocher Bourbon Vanille sürdüm. İlk aldığımda çok beğenmiş ve denenmesini tavsiye etmiştim. Sözümü geri alıyorum. Edt olmasına rağmen çok uzun ömürlü ve yayılımı yüksek. Fakat bir süre sonra mide bulandırıcı ve sıkıcı oluyor. Çünkü turunçgilli açılışının ardından çok ağır bir şekilde sadece ve sadece vanilya kokuyor.
- 6 beğenme
Yorum
-
Clive Christian - Rococo İmmortelle. Baştan sona sevdiğim bir koku oldu. Ölmez otu, amber, papirüs ve vetiver. Açılışı zor, sert ve aktarımsı baharatlı. Ancak sonrasında vetiver ve papirüs ile birleşen çok hafif ancak oldukça kremsi sandal ağacı ile yayılıyor.
Takım elbise + aston martininiz varsa bu koku kesinlikle size göre Kokuyu şöyle tarif edeyim: bir gecede bir kadınla bir masadasınız size adınızı soruyor cevabınız;
"-My name is Bond. James Bond." işte böyle hissettiriyor.
Son Düzenleme Azzura; 07-09-18, 21:15. Tarafından yapıldı.
- 10 beğenme
Yorum
-
-
🌸 Giorgio Armani Si Passione ve Givenchy Dahlia Noir L’Eau 🌸
Si Passione, ağız sulandıran orman meyveli tatlı şampuan kokusu ve evet bendeniz Si’yi sevmem ama Passione aklımı çelmeyi başardı.
Dahlia Noir L’Eau ise bu yaz aldığım en iyi yazlık. Limonsu neroli, sedir ve miskle ferahlatıcı, soğuk ve maskülen. Fiyatı da çok uygundu ben aldığımda Rossmann’dan.
- 6 beğenme
Yorum
Yorum