cantona8 teşekkürler ilginiz için🙏
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
# Fırsatlar Şeysi (Arşiv) #
Çökme
X
-
- 1 Beğen
Yorum
-
# Arkadaşlar merhabalar. Bölüştürmemizin talep toplama aşaması devam etmektedir. Muazzam katılım ile gerçekleştirdiğimiz ardışık bölüştürmeler tabii ki değerli üyelerimizin katılımı ve bizlerin özverisi sayesinde devam etmektedir. Son günlerde kendince bir şeylerin peşinde olan bir zat-ı muhterem arkadaşımızın, açıkça kötü niyetle, şahsıma ve bölüştürme sayfalarımız üzerinden forumumuza zarar vermeye, bizleri itibarsızlaştırmaya çalışmasını hayretler içerisinde izlemekteyim. Son eklenen parfümlerin (Baraonda, Black Afgano, Baque, Florabotanica, Rosabotanica) bölüştürmeye dahil edilme şekilleri üzerinden bir algı yaratılmaya çalışılmaktadır. İddia şu ki; Ben ismini açıklamak zorunda olmadığım bir kişiden (sorulur ise açıklamak istiyorum sadece), az önce parantez içerisinde bahsetmiş olduğum parfümleri alıp bölüştürmeye eklemiş bulunmaktayım ve bu parfümleri ilgili kişiden ucuza alıp yüksek fiyatlardan bölüştürmekle itham ediliyorum. Öncelikle yılların birikimi ile çok şey öğrendim ki bunlardan birisi de bu küçük parfüm dünyasında herkesin herkesi bir şekilde tanıdığıdır. Bunu bildiğim halde gizli kapaklı iş çevirecek kadar zeki değilim. Bu zat-ı muhterem arkadaşımız, bahsedilen parfümlerin, ilgili kişiyle yaptığım ufak pazarlıklar sonucu nispeten daha düşün fiyatlara alınıp, bölüştürme sayfasına eklendiğini farketmemiş olacak ki, belki de ilgili kişiyle daha önceden kendi yaşadığı bir sıkıntı dolayısıyla beni de benzer bir durum içerisinde zannetti. Örneğin ilgili kişinin 900₺ den satmaya çalıştığı Slumberhouse Baque parfümünü mlsi 30₺ yerine 28₺ ye anlaşarak bölüştürme sayfasına ekledim ve çoğu parfümde olduğu gibi şişeli destek olarak parfümün dolmasını ve denemek isteyenlere bu vesileyle de ulaşması sağlamayı amaçladım. Bölüştürmelere eklediğim parfümleri ya uygun fiyatlara almışımdır ya da yurt dışından kendi fiyatlarına almışımdır. Durup kendimi anlatacak değilim ama bu tarz söylentiler midemi bulandırdı. Bu sebeple de sizlere bilgi vermek istedim. Karar ve muhakeme hakkı tamamen sizlere aittir. Ben elimden geleni yapıyorum. Elimden gelmeyen durumlarda da bu tarz aracı kişilerin tekliflerini de, fiyatları bana göre makul ise veya normal yurt dışı fiyatının üstünde değilse kabul edip parfümü gördükten sonra bölüştürmeye ekliyorum. Daha eskilerde, direkt normal fiyatlardan alıp, getiren kişilere komisyon ödediğimiz zamanlar da olmuştu. Yani bu işi ticaret olarak yapan insanlar için maalesef durum böyle. Hal böyle olunca da kimseyi eleştirmek, sen bunun ticaretini yapıyorsun demek haddimize düşmez. Nasıl Beymen'den, n11'den vs alım yapıyoruz ve bölüşüyoruz? Bu da başka bir temin yöntemidir. Son olarak, zaten buradaki herkes belli bir kültür seviyesini aşmış, yaşça ya da mevkice tecrübeleri olan ve parfümlerin de fiyatlarını aşağı yukarı bilen insanlardan oluşuyor. Eleştirilere açığım her zaman diyorum. Mesela Music for A While ı ausliebezumduft.de den sipariş ettim ve hatta şu anda elimde. Ama dün de Beymen bir Hopi indirimi yaptı ve yüzde 20 indirim ile Beymen'de daha uyguna geldi parfüm. Yani biz daha pahalıya almış olduk. Bu bir hataydı ama durumu da önceden kestiremezdim tabi ki. Lafı çok uzattım. Ortalıkta dolaşan söylentilerle ilgili kulağınıza gelen herhangi bir şeyde benden bilgi alma hakkınız sonuna kadar saklıdır. Ben tüm foruma karşı çok samimi davrandığımı düşünüyorum. Saygılar ve sevgilerle. #Son Düzenleme cantona8; 10-07-18, 18:23. Tarafından yapıldı.
- 12 beğenme
Yorum
-
Aslında sana kızıyorum cantona8 bu şekilde kendini bile adam yerine koymayıp sahte hesaplarla girip yazan ısrarla kimliğini açıklamasını istememe rağmen kendini açıklamayan korkak ve zavallı birisini adam yerine koyup cevap verdiğin için. Şimdi o, sen cevap verdiğin için kendini adam zannediyordur. Kendine bile faydası olmayan boş insan
- 8 beğenme
Yorum
-
Adam alenen ahlaksiz, vicdansiz dedi bana milletin coluk cocugunun rizkini yiyormusum? Insanlarla dalga geciyormusum yuzlerine gulerek Pes diyorum valla. Kelimelerin tukendigi andayiz sanirim. Dolandirici da olduk iyi mi? Yani forumla ilgisi olmayan birini nasil bu kadar rahatsiz etmis olabilirim ki? Asil amaci ve niyeti belli. parfumlerin elime ulastigini gordukce "buna bi darbe vurayim da hepsi elinde patlasin" zannini tasiyan ve oturdugu yerde nedensizce kuduran, cildiran degisik bi arkadas. Merakla bekliyorum hala bana bir mesaj bile atmadi. Kendisine de bu kadar gizem vermesine gerek yok yani ben mafya degilim kimseye de bir sey yapmaya gucum yetmez ki hakkimi asla helal etmiyorum sana ve az cok kim oldugunu da zaten tahmin ediyorum konu kapanmistir benim icin. Adminlerden tek ricam, konuyla ilgili atilabilecek herhangi bir mesajin silinmemesi yonundedir. Evet mide bulandirici ama herkes her seyi gorsun istiyorum. Akil ve vicdan sahibi herkes kendi kararini zaten verecektir. Buradaki kimse cocuk degil! Bunu sakin unutma ey zat! Istedigin gibi manipule edemezsin bu forumu. Okuyacagina emin oldugum icin yaziyorum bunu da buraya.Son Düzenleme cantona8; 10-07-18, 19:21. Tarafından yapıldı.
-
O kisinin tek amaci mesnetsiz iddialarla forumu karistirmaktan baska bir sey degil; periyodik olarak da bunu yapiyor. Normal bir kisilige sahip olsa bize ozel mesajla da ulasip istedigini sorardi; onune gelen konuya kopyala-yapistir seklinde dahil olmazdi. Bu son olmayacak, yine tekrarlanacaktir cunku meyve veren agac taslanir. Baska herhangi parfum merkezli forumda bu tarz olaylar oluyor mu? Olmuyor. Sebebi belli; yaprak kipirdamiyor.
Biz neler gorduk neler.
Artik kismen aile gibi olan bu toplulukta herkesin gozu acildi, kim neyin ne oldugunu gayet iyi biliyor. Parfumlerden para kazanmak bizim forumumuzda yok, sen rahat olabilirsin cantona8 Mustafa hocam. Vakit ayirip split'i duzenledigin ve yeni parfumlerle bizleri tanistirdigin icin cok tesekkurler.
- 8 beğenme
Yorum
-
Bu sırada bu adam Nishane splitinde 53 ml olarak yazdığım için Nishaneye şikayet maili atan kişi. Yani adamın işi gücü bizim forumda yapılan güzel işleri engellemeye çalışmak. Daha önceden bana da defala ca saldıran bir zat. Amacı sadece ama sadece itibarsızlaştırma kötüleme olan ama her defasında bizlere daha fazla hırs ve birlik beraberlik ruhu verdiğinden haberi yok. Saldırdıkça bizi daha fazla güçlendiriyor ve o bunun farkında değil o zarar verdiğini sanıyor...
EDİT: Bu sırada bazı arkadaşlar bahsettiğim kişinin Cakcetin olduğunu düşünmüşler. Kesinlikle bahsettiğim ve itham ettiğim kişi kendisi değildir akla başka bişey gelmesin.Son Düzenleme matrai; 11-07-18, 15:41. Tarafından yapıldı.
- 9 beğenme
Yorum
-
Anlamadigim, fiyat belli asagi yukari, velevki kar ediyorsun SANANE! isteyen alir istemeyen almaz. Bu is kar amaci gudulerek yapilacak bir is degil. Ev mi gecindireceksin split yaparak😃
Sikma canini Mustafa bey Allah goruyor. Gonlunu ferah tut...Son Düzenleme Byodorr; 10-07-18, 23:04. Tarafından yapıldı.
- 7 beğenme
Yorum
-
Şurda ne güzel herkes parfümlerini birbiriyle paylaşıyor, yeni fırsatlar karşımıza çıkıyor biri gelip karıştırmaya çalışıyor. Amacı ne ki? Herkesin dediği gibi fiyat belli, parfüm belli isteyen alır isteyen almaz. Ben sonradan katıldım aranıza ama birçok kokuya ulaşma şansım oldu sayenizde. Split, decant olayı olmasa buradaki hiçkimsenin sanmıyorum bu kadar çok parfümle tanışacağını. Emeği geçen herkese teşekkürler
- 5 beğenme
Yorum
-
Herkesin rahat olması zaten bu kişinin amacına ulaşamadığını gösterir. Kendisi bana özel mesajla da ulaştı. Cevap dahi vermedim. üç beş kuruştan ince hesaplar yapan bu kişi bilmeli ki Mustafa üstada zahmetlerinden dolayı teşekkür borçluyuz para hesabı değil bu iş!!!
- 6 beğenme
Yorum
Yorum