Sabah güzel bir sürpriz oldu, kargolar sağ salim geldi. Şöyle bir hepsini kokladım da, B-612 ve Vain&Naive düşündüğümden çok daha güzel çıktı. Emeklerin için çok teşekkür ederim, bunca işi sorunsuzca halletmek kolay değildir.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bayram Şekeri Tadında... Geleneksel % 50 İndirimli Nishane Spliti Ödeme Aşaması
Çökme
X
-
Altuğ Hocam selamlar en sonunda bende sorunsuz teslim aldım kargoyu teşekkürler.
Ayrıca bir maruzatım olacak Nishaneye iletilmek üzere, gelen Ambra Calabrianın dış metal kapağıyla içindeki plastik kapak ayrılmıştı, aynı sorun elimdeki Hacivatta var, bence Nishane gibi bir markaya hiç yakışmıyor.
Yorum
-
Altuğ hocam ben de bugün kargomu aldım, çok teşekkür ederiz bu fırsat spliti için. B-612 ve Vain & Naive'in kutu tasarımları epey hoş olmuş. Gölge oyunu serisindeki ahşap kutu kadar iyi değil pek tabii ama piyasadaki bir çok parfümden çok daha özel bir iş olmuş.
Sefayir hocamın durumu gibi benim de bir durumum oldu. Vain & Naive'in şişe kapağının yarısı soyulmuş, parmağımla ittirince geri kalan kısımları da soyulmaya hazır. Belki iletmek istersiniz, çok sevdiğimiz bir marka olan nishane'ye en ufak laf gelsin istemeyiz zira.
Yorum
Yorum