Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bayram Şekeri Tadında... Geleneksel % 50 İndirimli Nishane Spliti Ödeme Aşaması

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Sabah güzel bir sürpriz oldu, kargolar sağ salim geldi. Şöyle bir hepsini kokladım da, B-612 ve Vain&Naive düşündüğümden çok daha güzel çıktı. Emeklerin için çok teşekkür ederim, bunca işi sorunsuzca halletmek kolay değildir.

Yorum

• Altuğ Hocam teşekkürler; aldım kargoyu; bayrama tam iyi oldu; hârika bir parfüm; eşim dedi ki: "Hele şükür bir freş koku."

Yorum

• protectedsugar
        protectedsugar Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Aynen

• F.essence oud
        F.essence oud Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Bizde de tepki ayniydi Colognise icin " Bu digerlerinden cok farkli,fres kokuymus " Tabi o kadar agir kokulari koklatinca )

• protectedsugar
        protectedsugar Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        :-)

• Bende aldim az once kargoyu.Emeklerin icin tesekkurler Altug hocam

Yorum

• Altuğ abi teslim aldım parfümleri , emeklerin için tekrar teşekkürler

Yorum

• Kargoyu teslim aldım Altuğ hocam. Emeğiniz için çok teşekkürler.

Yorum

• Aldık kargoyu. Teşekkürler altuğ hocam.

Yorum

• Altuğ Hocam selamlar en sonunda bende sorunsuz teslim aldım kargoyu teşekkürler.
              Ayrıca bir maruzatım olacak Nishaneye iletilmek üzere, gelen Ambra Calabrianın dış metal kapağıyla içindeki plastik kapak ayrılmıştı, aynı sorun elimdeki Hacivatta var, bence Nishane gibi bir markaya hiç yakışmıyor.

Yorum

• ali
                ali Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                ben de bir ek yapayım pachouli kozha'nın içinden çıkan zarf passion coco'ya aitti. belki bir katkımız olur.

• altuğ bey iletişim bilgilerini tekrar gönderdim .kargoyu gönderince bilgilendirirseniz sevinirim .

Yorum

• Altuğ hocam ben de bugün kargomu aldım, çok teşekkür ederiz bu fırsat spliti için. B-612 ve Vain & Naive'in kutu tasarımları epey hoş olmuş. Gölge oyunu serisindeki ahşap kutu kadar iyi değil pek tabii ama piyasadaki bir çok parfümden çok daha özel bir iş olmuş.
                Sefayir hocamın durumu gibi benim de bir durumum oldu. Vain & Naive'in şişe kapağının yarısı soyulmuş, parmağımla ittirince geri kalan kısımları da soyulmaya hazır. Belki iletmek istersiniz, çok sevdiğimiz bir marka olan nishane'ye en ufak laf gelsin istemeyiz zira.

Yorum

• Kargomu bugün teslim aldım. Emekleriniz için çok teşekkür ederim.

Yorum

• Kargomu teslim aldım. Her şey için tekrar teşekkürler.

Yorum

• Geriye kalan kargolar gönderildi. Kargosu gelmeyen olursa beni bilgilendirsin.

Yorum

• Kargomu aldım, teşekkürler..

Yorum

• matrai
                          matrai Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Rica ederim

• kargomu aldım . emekleriniz için teşekkür ederim..

Yorum

• Altuğ hocam kargomu aldım teşekkür ederim.

Yorum

İşleniyor...
                          X