# Eklemeleri yaptım. #
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
# Matrai&Cantona8 Spliti (ARŞİV) #
Çökme
X
-
-
spilitiniz hayırlı olsun, yine biraz geciktim ama mümkünse şunlardan çok merak ediyorum denemek istiyorum, dolanlardan 3er ml olsa olur benm ıcın, maksat denemek
Etat Libre D'Orange Someone Like You 5ml
Etat Libre D'Orange Remarkable People 5ml
Lorenzo Villoresi Yerbamate 5ml
Guerlain Elixir Charnel Gourmand Coquin 5ml
Guerlain Chamade Pour Homme 5ml
Guerlain French Kiss 5ml
Guerlain Guerlain Le Parfum du 68 5ml
Guerlain L'Âme d'Un Héros 5ml
Frederic Malle Superstitious 5ml
Tauer Une Rose de Kandahar 5ml
teşekkürler şimdiden
- 1 Beğen
Yorum
-
Mustafa hocam yeni eklemeler ne zaman veya ne zamana kadar olacak? Sea of light bana kötü kötü bakıyor. Kurşunumu hemen harcamak istemiyorum
Yorum
-
Mert hocam yarın büyük ihtimalle değişiklikler yapacağım. özellikle şişeli talip olunmayan parfümleri çıkaracağım ilk etapta. Orlov'lar çok güzel ve başarılı parfümler bence. Ama talep kıt onlara da. Sanırım mevsimsizlikten Neler ekleyeceğimi bir bakayım. Aklımda ilk Eight Bob ve Eight Bob Provence var şu anda.
-
-
Dolce&Gabbana Velvet Exotic Leather
Dolce&Gabbana Velvet Love
Elie Saab Essence No. 4 Oud
Elie Saab Essence No. 6 Vetiver
Frederic Malle French Lover
Frederic Malle Portrait Of A Lady
The House of Oud Blessing Silence
The House of Oud Crop 2016
# Listeden çıkarıldılar. #
Yorum
-
Takvim;
13.05.2018 Pazar: Talep toplama kapanış.
14.05.2018 Pazartesi - 18.05.2018 Cuma: Ödeme toplama
19.05.2018 Cumartesi - 26.05.2018 Cumartesi: Kargolama
Ödeme toplama aşamasını hızlıca geçersek eğer 19 Mayıs Cumartesi kargolamış olurum. Ödeme toplama işleri ne kadar sarkarsa, kargolama süreci de beraberinde sarkmalar gösterebilir.
Saygı ile duyurulur..Son Düzenleme cantona8; 10-05-18, 18:09. Tarafından yapıldı.
- 2 beğenme
Yorum
-
Şişeli talep edilmeyen parfümler talep toplama son gününde listeden çıkarılacaktır. Şişeli talebi olan ve dolmayan parfümler ise şişeli talepte bulunan üyemizin rızası olur ise kalan miktarı da kendilerine eklenmek suretiyle kapatılacaktır. Aksi halde rıza alınmayan parfümler de bölüştürmeden çıkarılacaktır.
Saygı ile duyurulu.. (2)
- 1 Beğen
Yorum
Yorum