Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Temmuz 2018

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Xerjoff Alexandria II… Açılış, Jacques Bogart pour Homme’un lavantalı tonkasına oldukça yakın ama muhtemelen sandal sayesinde biraz daha kremsi ve yumuşak şekilde gerçekleşti tenimde. Tonkadan yayılan tütün, acıbadem esintilerine karışan erkeksi ve sabunsu çiçeksilik ilk bir saati domine ediyor. Orta notalarda kaotik ve gerçekçilikten uzak bir havada başlayan odunsuluk yavaş yavaş ilacımsı / plastiğimsi öd olarak şekilleniyor. Ona eşlik eden hafif bir gül ile kısa bir süre için klasik ve vasat bir gül-öd parfümüne dönüşüyor. Sonlarda ise acımtırak plastik ödün, vanilyası sınırlı bir kuru amberle birleşimi, bir süreliğine, Ambra Mediterranea’nın şakası olmayan koyu amberini ve yanık odunsuluğunu hatırlatır gibi oluyor ama onun etkileyiciliğine pek ulaşamadan zayıflıyor. Alexandria II’nin bölüm bölüm sergilediği farklı akorları değişik parfümlerde daha başarılı bir şekilde ayrı ayrı deneyimlemek mümkün. Burada bütün o akorların bir arada olması, değişkenlik, çok boyutluluk, zenginlik, vs. açısından olumlu bir özellik gibi değerlendirilebilir belki ama genel olarak o akorların hatırlattığı farklı parfümler kadar etkileyici değiller. Yine de en beğendiğim kısmı tonka ağırlığındaki ilk bir saati oldu. Fiyata değinmeye pek gerek yok, tamamen saçmalık.

Yorum

• Cartier L'Envol. Animalik yöne göz kırpan bal ile başlayıp boğucu olmayan misk-odunsu notalara doğru ilerliyor. Alışıldık kompozisyonlardan değil, çok güzel.

Yorum

• Goldfield & Banks Blue Cypress. Ortalama diyebileceğim, günlük kullanıma uygun, sıcak havalarda bunaltmayan güzel bir alternatif. Ama tarz olarak benzeri çok. Bir niche den ziyade designer özelliklerine sahip.

Yorum

• xerjoff renaissance

Yorum

• Versace Eau Freiche Sicaklara birebir

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Jovoy Incident Diplomatique tam iş parfümü

Yorum

• ELdO - You or Someone Like You

Yorum

• Kirkeden hafif esintiler hissederken çivi çiviyi söker diyip interlude sıktım çivi mivi kirke mirke kalmadı
                  İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• ali
                    ali Yorumladı
                    Yorumu düzenleme

• Puredistance Black, tam bir maskulen tam bir kazanova kokusu

Yorum

• İstanbul-akçay yolculuğu tom ford tuscan leather..adp ile birlikte çok artistik aristokratik parfüm..güzeldi

Yorum

• Azzaro Now for men. Metalik çiçekler ve sucul bir parfüm. Alışıldık kokulardan değil, metalik hissiyatıyla CDG 2'yi de andırıyor.

Yorum

• Sauvage edt

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Yorum

• No 5 EDP kullandım.Bana göre her ortamda çok rahat kullanılabilen temiz,sade ve zarif bir koku.

Yorum

• Libra
                            Libra Yorumladı
                            Yorumu düzenleme
                            Az önce bir komşum parfümün harika kokuyor,adı ne diye sordu.Ben söyleyince çok şaşırdı.Daha önce denemiş ve nefret etmiş No 5 denHatta bir arkadaşı da kullanamayıp başkasına vermiş.Arkadaşı da kendisi gibi esmermiş.Bendeki duruşunun çok farklı olduğunu söyledi

• Viw

Yorum

• Pekji Ruh

Yorum

İşleniyor...
                            X