obsession
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Temmuz 2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
private blend serisinde en beğendiğim kokulardan birisi olan Tom ford italian cypress. eski tarz yeşil maskülenlere referans olabilecek bir koku. Git veya Yeşil Polo gibi kokulardan çok ayrı bir yönü var. Çok keskin bir o kadar da tozlu. gerçekten tam bir akdeniz kokusu.
- 13 beğenme
Yorum
-
Madonna - Truth or Dare
- 10 beğenme
Yorum
-
-
Creed Aventus. Bu batch tam bir ananas bombası gibi.(17Y01) Dumansılığın olmadığı aventus batchleri her ne kadar yaza uygun olsa da kaliteli hissiyatını yeterince veremiyor. Aventusun batch kodunu bilmeden ve araştırmadan şişeli almak çok mantıklı gelmiyor artık. Özel dumansı batchlerin dekantını almak şişeli edinmekten daha mantıklı gelmeye başladı.Son Düzenleme avalon; 06-06-18, 16:13. Tarafından yapıldı.
- 10 beğenme
Yorum
-
Creed viking...
ferah eski ve yeni tarz arasında sıkışıp kalmış gibi...
sanki eski bir şarkıyı yeniden cover yapılmış...İnsanın ruhu kokularıdır...
- 10 beğenme
Yorum
-
Dün sabah işe giderken Dior pure poison akşam iftara giderken Vintage akat 2000 sıktım.
Bugün ise Vintage Adidas action
- 7 beğenme
Yorum
-
Hermes Gentiane Blanche. Sıcakların iyiden iyiye kendini hissettirdiği ve yoğun parfüm kullanımlarının bunaltmaya başladığı bu günlerde temiz ve ferah parfümlere yöneliyorum. Pozitif enerji veren kokusuyla Gentiane Blanche günlük kullanıma uygun hem bayan hemde erkeklerin rahatlıkla kullanabileceği yapıda bir yazlık.
- 14 beğenme
Yorum
-
matrai Hermes Gentaiane Blanche gerçekten farklı bir yazlık parfüm. Bende sanki muhteşem bir yemek kokusu izlenimi yaratıyor nedendir bilinmez(ramazandan olabilir
) Ama kendine özgü unique bir tarzı var. Denemeyen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim.

Yorum