Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Temmuz 2018

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Terre D'Hermes. insanın enerjisini artıran bir koku
    estefanyen

Yorum

• amouage jubilation

Yorum

• Chanel bleu de
        sanırım limon ve tıraş kokusunu seviyorum 😊

Yorum

• Dior dune woman edt

Yorum

• Aventus Cologne
            İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• Versace Dylan blue Performans Chanel bleu ve sauvage altinda

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Davidoff - Adventure. Genç ve dinamik bir koku, neşe veriyor. Her sıktığımda Terre d'Hermes'in gençliği bu, diye düşünüyorum.

Yorum

• Creed Viking ---> Niş Burberry Men Classic

Burberry Classic in cook eskilerden hafizamda guzel anilari vardi. O sebeple daha kaliteli sekilde bana bu hissiyati Viking de verdi. Bence benziyorlar da govde baskin kokusu olarak.

Tam Creed den bekledigim bi havada. Genel begeninin dibi. Kalicilik ve yayilim Creed üstü. Kokusunu seversiniz sevmezsiniz o ayri tabi ama ben sevdim. Kisisel notum 7 ki bu Creed ler icinde en sevdigim 3. Parfum oldu anlamina geliyor Basarili

Yorum

• Gucci absolute pour homme..

parfümden soğumaya kadar itebilir insanı. Çok ağır bir deri, odun kokusu. Ağacın kabuğuna deri eritmiş gibi. Parfüm olarak sayamayacağım. Kullanması çok zor. Otobüste falan üstünüzde varsa, millet kaçabilir sizden. Kesinlikle kullanmam bir daha

Yorum

• Sakin, sessiz Belgrad Ormanları'nda geçen sıcak ve nemli denebilecek bir günde Timbuktu, doğal ortama çok iyi uyum sağladı.

Yorum

• Sabah havada yağmur kokusu vardı..elim sth ye gitti..biraz yayalım iyi olsa tam 18 -22 derecelerin kokusu..

Yorum

• Hermes Vetiver Tonka

Yorum

• John Varvatos Oud - Sevmemek elde değil. Hafif rüzgarlı bir havada kullanılması şiddetle önerilir.

Yorum

• Memo italian leather. Hava soguk buralarda Allahtan😃

Yorum

• L'air de rien her kullanisimda farklı bir yönünü keşfetmek keyifli

Yorum

İşleniyor...
                                X