Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

500 ML Le Labo Santal 33 ve The Noir 29 Spliti (Önemli Duyuru!!!)

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

Ödemeyi ve e-maili gönderdim emekleriniz için teşekkür ederim.

Yorum

Bende de işlem tamam elinize sağlık şimdiden.

Yorum

Ödeme ve mail tamamdır, ellere sağlık.

Yorum

Ödeme yapılıp e-mail gönderildi, ellerinize sağlık hocam.

Yorum

Eft ve mail tamamdir.

Yorum

ödeme ve mail tamamdır

Yorum

225 tl gönderildi

Yorum

Adres bilgileri mail ile gönderildi

Yorum

Güzel bir split, Patchouli24 aradı gözlerim. İncir bağımlısı olarak Noir'i oldukça beğenmiştim ve eminim herkes beğenecektir genel beğeniye oldukça uygun bir koku.

Yorum

belkide bidahakine kısmet olursa pathouli 24 ve rose 31 yaparız

Yorum

Arkadaşlar ne yazık ki kötü bir haber vereceğim

Le Labo spliti ne yazık ki iptal... Sipariş ve tedarik aşamasında yaşadığımız sıkıntıları size aktarmaya çalışacağım.

En başından başlarsam Le Labo sitesine girdiğiniz zaman parfümlerin 500 ml lik fiyatlarına baktığımızda 692.50 olarak görünmekte hesapladığımız fiyatta zaten bu fiyat üzerindendi. Buraya kadar herşey normal ama atladığım kısım Le Labo sitesine girdiğinizde sistem IP numaranızı okuyarak otomatik olarak bulunduğunuz ülkeye göre fiyat vermekte. Biz de Türkiye IP si ile bağlandığımızdan AB dışı bir ülke olduğumuzdan TAX yani ülkemize vergi çıkmamaktadır. Fakat sipariş aşamasına gelip gönderim adresi olarak AB ülkelerinden birini seçtiğimizde %18 tax eklenmektedir. Konuyla ilgili Le Laboya Sercan adminimiz mail attı mail de uzun uzun bahsettik böyle bir durumla karşı karşıya kaldığımızdan bu parfümleri Türk parfüm severler olarak ortak aldığımızdan ve bölüşeceğimizden. Paranın 692.50 Euro olarak toplandığından ve şu anda karşımıza 831.50 euro ve 15 Euro da kargolama bedeli çıktığından ve bu durumun bizi zora soktuğundan ellerinden bişey gelip gelmediği ve herhangi bir indirim veya indirim kodu verip veremeyeceklerini soruk. Gelen cevapta ise bize hiç bir şekilde yardımcı olmadılar. Bunu dert etmedim ve 20 nisan cuma günü 831 Euro dan 2 adet siparişi geçtim. Sonuçta tam incelemeden böyle bir işe kalkıştığım için bir anlamda hatayı ben yapmıştım. Bir an önce kargolansın, parfümler elime ulaşsın, sonra konuyu forumda yazarım, hiç zorlama olmadan dileyen farkı gönderir dileyen göndermez, ama her şekilde aldığınız ml olarak elinize ulaştıracaktım. Ama sorun bununlada bitmedi.

En son dün sabah gelen mailde siparişin iptal olduğu yazılmıştı. Bizim kesinlikle böyle bir talebimiz olmadı. Durumu Sercan'a söyledim ve neden iptal edildiğini sormasını istedim. Sağolsun maili hazırlayıp yolladı. Cevap olarak yolladıkları mailde kısaca fatura ve gönderim adresi ile Kredi kartının banka tarafından bildirilen adresi farklı olduğu için siparişin iptal edildiği ve kredi kartı adresi ile fatura ve gönderim adresinin aynı olması durumunda gönderim yapılabileceği yazılmış. Mevcut kanunlardan dolayı bu parfümleri posta yoluyla ülkeye sokmamız imkansız olduğundan dolayı istemeye istemeye spliti iptal etmek durumunda kaldım. Öncelikle elimizden gelen herşeyi yapmış olduğumuzu bilmenizi isterim bir sonraki postta alım görüntülerini mailleşmelerin görüntülerini aktaracağım.

Ama bu kadar olumsuzluktan sonra bir güzel haber vereyim. Bu splitten sonra açacağım parfümleri yaklaşık 10 gün önce almıştım. Biraz sınırlı miktardaki bu parfümleri gün içerisinde splite açacağım ve alım önceliği Le Labo splitine katılan arkadaşlarımızın olacak. İsteyen parasını iade olarak alabilir, isteyen kişilerse yani açılacak splitten talep geçebilir. Yeni açılacak olan splitten talep edilen parfümlerin bedeli altı üstü hesaplanır.

Herkesin anlayışla karşılayacağını umarım.

Yorum

Click image for larger version

Name:	F0D04189-A4E1-418D-9B81-E2E9A4266C57.jpeg
Views:	169
Size:	1.04 MB
ID:	71510Click image for larger version

Name:	40AC7400-AEE1-4FEE-8101-144042BBC33B.jpeg
Views:	201
Size:	1.11 MB
ID:	71509Click image for larger version

Name:	E88551FA-4D3C-456B-8FC3-12173D942ACE.png
Views:	194
Size:	223.3 KB
ID:	71508Click image for larger version

Name:	D4FB80CB-6CEB-4580-93B7-FED55A82CA62.png
Views:	191
Size:	182.3 KB
ID:	71507

Yorum

Sağlık olsun üstad canımız sağolsun ben iade alayım üzülerek
                            İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• matrai
                              matrai Yorumladı
                              Yorumu düzenleme
                              Özelden banka bilgilerini yollarsan hemen iade gerçekleştireyim.

sağlık olsun hocam sıkmayın canınızı..
                            estefanyen

Yorum

Geçmiş olsun hocam böyle yol kazaları olur. Le Labo'nun diğer parfümlerinden isteyenlerin nazarı değdi

Yorum

İşleniyor...
                              X