Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Yüksek ML li Düşük Tutarlılar Spliti (ÖDEME TOPLAMA)

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Altuğ Hocam çok naziksin, ilginize teşekkürler, kırılan yerine orjinali yoksa benzeri ile takviye yapmanız yeterli olur.

Yorum

• matrai
      matrai Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Murat hocam Rive D Ambre kırılmış neyseki elimde vardı 50 ml olarak tekrar koydum gönderiyorum bugün. Muhtemelen cuma elinde olur

• Altuğ bey merhaba biraz geç kaldım ama terre d'hermes ten kaldıysa 50 ml alabilirmiyim?

Yorum

• matrai
      matrai Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Selamlar hocam son 20 ml kaldı geriye onu verebilirim isterseniz.

• Altuğ Bey merhabalar, mart ayı splitinden kalanlardan 50 ml Terre Hermes talep etmiştim, onun için ayın 21'inde 103 tl eft yaptım.

Zannedersem şehir dışındaydınız, kargolaması yapılınca haber vermenizi rica edeceğim.

Yorum

• matrai
      matrai Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Selamlar hocam evet şehirdışındaydım dün akşam geldim. Kargonuzu hazırladım bugün içinde teslim edeceğim yarın elinizde olur

• Maxen
      Maxen Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      teşekkürler.

• Altuğ hocam ben de rive d'ambre den kaldıysa almak isterim.

Yorum

• matrai
      matrai Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Var hocam ne kadar istersen

• Altuğ bey terreyi rica ediyorum mail atıyorum.

Yorum

• Çok teşekkür ediyorum Altuğ Bey.

Yorum

• Altuğ Hocam ben kargomu aldım, kokular sağlam ve sağlıklıydı. Çok teşekkürler, elinize ve emeğinize sağlık.

Yorum

• Altuğ Bey ben de çok teşekkür ederim ilginize.

Yorum

• Artık şu yeni çıkan oldukça fazla sayıda parfümler oldu birçok markadan -bilmiyorum ne derece ilgi olur- ki yaz öncesi yapılacak en kapsamlı split göz önünde bulundurulmalı. Böyle giderse çoğu parfümü %20 - %30 ekstra zamla yaz döneminin sonunda almakta zorlanacağımız kanısındayım. Fiyat artışlarıyla birlikte malum gelirlerimiz aynı şekilde orantılı artmıyor.
            PARFÜM HOBİSİNE VEDA !!!

Yorum

• Bu tarz bir splitin 2.sinin gerçekleşmesi çok iyi olur bence

Yorum

İşleniyor...
              X