Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Her kategoriden bir şeyler var gibi, gayet çeşitli bir split oldu eline saglik diyelim şimdiden kardeşim. Rien'den cok umitliyim bir turlu deneyememiştim şans oldu, teşekkürler.
Cesitli tarzlar vs koymaya calistim sonucta herkesin ilgi alani degisik ise yariyor isem ne mutlu... bu arada rien den ben de cok umitliyim. Sevdigim ve zevkine guvendigim bi arkadasin onerisiydi.
Rien'den pişman olmayacağınıza garanti verebilirim, harika bir tarz.. Hafif tütsü, hafif misk, hafif tozlu hava, biraz tatlımsılık.. Cok iyi secim olmuş.. Optunacantona8
Aysu hn acikcasi bu markaya karsi biraz onyargım var , cunku denedigim parfümleri hep ortahalliydi sivrilmeyi pek sevmeyen bir marka algısı yaratıyor bende. Fakat bu parfümün hikayesini okumuştum denk gelmiş oldu, teşekkürler..
Civet ve nightingale i denemeyen arkadaslara kesinlikle oneririm. Ozellikle civet ismi korkutmasin. Cunku bambaska bir sey ismiyle. Nightingale de simdiye kadar kokladigim en farkli ciceksi parfumlerden... denemeyenler icin soyluyorum tabi
Civet ve nightingale i denemeyen arkadaslara kesinlikle oneririm. Ozellikle civet ismi korkutmasin. Cunku bambaska bir sey ismiyle. Nightingale de simdiye kadar kokladigim en farkli ciceksi parfumlerden... denemeyenler icin soyluyorum tabi
Yorum