Arkadaşlar, dostlar..
Can sıkıntısının ne kadar rahatsız edici bir durum olduğunun en iyi örneklerindenim sanırım Zaman ile biriktirdiğim, yurtdışından aldığım veya alma potansiyeli içinde olduğum (ABD başta olmak üzere), yurt içinden (özellikle UzayExclusive'den) güzel fiyatlara deneme şansına sahip olabileceğimiz birkaç parfümü listelemeye karar verdim.
Genel plan şu şekilde olacaktır;
En yüksek ml talebini ilk yapan üye, parfümü orijinal şişesi ile birlikte alma önceliğine sahip olacaktır. Amaç, parfümleri maksimum sayıda katılımcının denemesidir. Bu nedenle ilgi parfümler için talep dolmuş olsa da, yüksek ml talep eden arkadaşlardan yeni taleplere kaydırma yapma hakkını kendime tanıyorum ve tanıdım Şişeli talepte bulunan katılımcı, talep ettiği parfümün en az %50'sini alacağını taahhüt etmiş sayılır ve şişeyi alıp bir kenara çekilemez En az 3 parfümden de dekant almak zorundadır kendileri. Bilmediğiniz parfümlerden alın deneyin burnunuzu korkak alıştırmayın
Son olarak, taleplerimizi lütfen konu altından bildirelim. Özel mesaj yoluyla ya da şahsi haberleşme araçları üzerinden yapılan taleplerde, önceliğim her zaman split sayfasından yazılan mesajlar olacaktır. Sonrasında diğer kanallar üzerinden yazılan talepleri ekleyeceğim.
Lafı çok uzattım. Epeydir forumda bir şey yazamıyordum. Sanırım o yüzden böyle oldu
Mustafa Burak ÇELEBİ
T.C. Vakıflar Bankası
IBAN: TR53 0001 5001 5800 7302 4436 83
Trabzon Şubesi - S00046 Hes. No: 0015800730244368
Can sıkıntısının ne kadar rahatsız edici bir durum olduğunun en iyi örneklerindenim sanırım Zaman ile biriktirdiğim, yurtdışından aldığım veya alma potansiyeli içinde olduğum (ABD başta olmak üzere), yurt içinden (özellikle UzayExclusive'den) güzel fiyatlara deneme şansına sahip olabileceğimiz birkaç parfümü listelemeye karar verdim.
Genel plan şu şekilde olacaktır;
- Parfüm dekantı başına, dekant sayısı kadar 2₺ ilave edilecektir.
- Talep kapanış 28.01.2018 23:59'dur.
- Para toplama ve ödemeler 29.01.2018-02.02.2018 tarihleri arasında yapılacaktır.
- Dağıtım ise muhtemelen 10.02.2018 Ctesi günü son bulacaktır. Vakit buldukça halletmeye çalışacağım en erken şekilde.
En yüksek ml talebini ilk yapan üye, parfümü orijinal şişesi ile birlikte alma önceliğine sahip olacaktır. Amaç, parfümleri maksimum sayıda katılımcının denemesidir. Bu nedenle ilgi parfümler için talep dolmuş olsa da, yüksek ml talep eden arkadaşlardan yeni taleplere kaydırma yapma hakkını kendime tanıyorum ve tanıdım Şişeli talepte bulunan katılımcı, talep ettiği parfümün en az %50'sini alacağını taahhüt etmiş sayılır ve şişeyi alıp bir kenara çekilemez En az 3 parfümden de dekant almak zorundadır kendileri. Bilmediğiniz parfümlerden alın deneyin burnunuzu korkak alıştırmayın
Son olarak, taleplerimizi lütfen konu altından bildirelim. Özel mesaj yoluyla ya da şahsi haberleşme araçları üzerinden yapılan taleplerde, önceliğim her zaman split sayfasından yazılan mesajlar olacaktır. Sonrasında diğer kanallar üzerinden yazılan talepleri ekleyeceğim.
Lafı çok uzattım. Epeydir forumda bir şey yazamıyordum. Sanırım o yüzden böyle oldu
Mustafa Burak ÇELEBİ
T.C. Vakıflar Bankası
IBAN: TR53 0001 5001 5800 7302 4436 83
Trabzon Şubesi - S00046 Hes. No: 0015800730244368
Bois 1920 Oro 80ml (ml 9₺)
|
Chanel Coromandel 200ml (ml 6,5₺)
|
Fort&Manle Amber Absolutely 50ml (ml 15₺)
Fort&Manle Fatih Sultan Mehmed 50ml (ml 15₺)
Fort&Manle Suleyman Le Magnifique 50ml (ml 19₺) (min talep 3ml'dir)
Fort&Manle Mr. Bojnokopff`s Purple Hat 50ml (ml 19₺) (min talep 3ml'dir)
|
Guerlain Jicky EDP 100ml (ml 2,5₺)
|
Imaginary Authors A City on Fire 50ml (ml 7,5₺)
|
Imaginary Authors Saint Julep 50ml (ml 7,5₺
|
Imaginary Authors Faling Into The Sea 50ml (ml 7,5₺) (İPTAL)
|
Imaginary Authors Mosaic 50ml (ml 7,5₺) (İPTAL-Gelen ödemeler iade edildi)
|
Imaginary Authors Slow Explosions 50ml (ml 7,5₺)
|
Imaginary Authors Yesterday Haze 50ml (ml 7,5₺)
|
Jeroboam Hauto 30ml (ml 12₺) (min talep 3ml'dir) (UzayExclusive özel fiyat. Sadece 1 adet)
|
Jeroboam Insulo 30ml (ml 12₺) (min talep 3ml'dir) (UzayExclusive özel fiyat. Sadece 1 adet)
|
Jeroboam Miksado 30ml (ml 12₺) (min talep 3ml'dir) (UzayExclusive özel fiyat. Sadece 1 adet)
|
Jovoy Incident Diplomatique 100ml (ml 4₺) (UzayExclusive özel fiyat. Sadece 1 adet)
|
Kemi Hayat 100ml (ml 15₺)
|
Kinski for Men 100ml (ml 4₺)
2. şişe;
|
Lalique Ombre Noire 100ml (ml 4₺)
|
Miller Harris L'Air de Rien 100ml (ml 3₺)
|
Naomi Goodsir Or du Serail 50ml (ml 12₺)
Nasomato Baraonda 30ml (ml 18,5₺) (min talep 3ml'dir) (İPTAL. SADECE SINIRLI DEKANT)
|
Pryn Taiga 50ml (15₺)
Pryn Turkish Leather 50ml (ml 15₺)
|
Serge Lutens Baptême du Feu 50ml (ml 6,5₺)
|
|
Xerjoff Dolce Amalfi 100ml (ml 6₺) (UzayExclusive özel fiyat. Sadece 1 adet)
|
Xerjoff Fiero 100ml (ml 7,5₺)
|
Zoologist Civet 60ml (ml 8,8₺)
|
Zoologist Nightingale 60ml (ml 8,8₺)
|
Yorum