Merhaba yeniden, oncelikle iyi dileklerini ileten tum arkadaslara, nitelikli katilimdan oturu de tum arkadaslara bilmukabil, sevgiler saygilar.
Hediyelerini alan arkadaslardan ricam mutlaka dusuncelerini yazmaya calismalari nacizane.
bir arkadasimizin kargosu yola cikti diger iki arkadasimizin kargosu da yarin cikar diye umit ediyorum. Aslinda bugun yollamak istedim fakat adres bilgileri gec geldigi icin saat 16.00 dan sonra verme sansim olmuyor. Bu konuyu onemsiyorum cunku beklemek ozellikle parfum konusunda heyecan kaybina neden olabiliyor. Tekrar tebrikler ve sansiniz yil boyu devam etsin.
------------------------------
Çekiliş tamamlandı arkadaslar. Elimden geldigince adil bir çekiliş olmasına ozen gosterdim. Kazanan arkadaslari tebrik ederim. Kargo bilgilerini hızlıca gonderirseniz bugun verip cikartayım parfümleri.
mail: egozubol@gmail.com
Cekiliş sonucu video; https://youtu.be/pDKASEMNkgU
Katilimcilar;
Herod
caliban
matrai
Hanımeli
Medea
Cantona8
Azzura
F.essence oud
Meursault
Sofya
zulkarneyn
yalciner51
LesPaul
Trustalt
erdembaba
Kosovic
balaban75
cornelius
umit.K
zanshin
marooned
Powerty
Koku
Byodorr
MeaCulpa
Kazanan arkadaslar;
MEACULPA
ZULKARNEYN
MEDEA
----------------------------------------------------------------------------
Güncelleme 1:
Arkadaslar merhaba yeniden, bugun bir kaç saat içinde isimleri aciklayacagim. Gonul istiyor ki merak eden arkadasların tamamıyla paylasayim bu ozel kokuları.Fakat bu noktada maalesef cozum bulamadim. Açıkçası bir arkadaşı daha listeye almak için şartları uygun hale getirdim ve 3 kişiye gorseldeki 8 ml'lik şişelerde olan parfumleri gonderecegim. sadece 3. kişiye surpriz diye nitelendirdigim ufak hediyeden çıkartamadim.(Yine Bihter hanımın çalışması - feminin 2) Tekrar belirtmek istiyorum, bu parfümlere tekrar ulasma imkanı yok sanıyorum. sadece eldeki ornekle gidilip bihter hanımdan rica etmek olabilir, emin degilim.
İnternette bulunan kuraçek sitelerinden birinde çekilişi yapacagım.
Sadece katılım beyanında bulunan ve 20 mesajın uzerindeki arkadaslar cekiliste yer alacak.
Kazanan arkadaslar bugun 16:00 ya kadar adreslerini verirlerse sevinirim, pek zamanım olmuyor zira.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
merhaba, 2 kişiye 2 farklı parfüm hediye etmek istiyorum 5'er ml olmak üzere.
özel ve dogal hammedeler ile üretilmis ve devamı olmayan 2 koku. Bihter hanimin burnundan.
1x5 ml maskülen
1x5 ml feminen
+surpriz
iki farklı kişiye yukarda belirttigim 10 ml +surpriz parfüm hediye edilecek.
Bu hediyenin şöyle bir esprisi mevcut, maskülen ifadesiyle belirttigim parfüm ender rastlanabilecek bir çalışma. Apls, ursa, suma oriental ve mezzolari lui bandında. Bu aralikta pek çalışmaya denk gelemedigimiz için cok degerli oldugunu dusunuyorum. Ben yakın bir ornegine rastlamadigim için sizi de cok sasirtacaktir. Özellikle bu bandın meraklilari katilim saglarsa sevinirim.
Feminen ifadesiyle belirttigim parfüm ise tamamen dogal yaglardan olusturulmus muntazam bir koku.
En az 20 mesajı olan uyeler katılabilir.
Son katılım 04,01,2018 persembe ogle 12:00.
aynı gun kargoya vermeye calisacagim zaten.
Yorum