Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Mart 2018

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Haftanın ilk günü NY Amber ile devam ediyor.

Yorum

• Xerjoff Naxos

Yorum

• V Canto Mastin

Yorum

• Creed Royal Oud

Yorum

• bugün Cn Soul , ofisiniz soğuksa bu kokuyu ısınmak için kullanabilirsiniz

Yorum

• Vol.3

HD I
            Vovvvvaslkdjmsjkv.. Açılışı bomba hayvansal. Az kuru bir paçuli de eşlik ediyor gibi. Ama şimdiye kadar ki hayvansallardan farklı geldi. Salome gibi Afrika Olifant gibi değil vesselam. Hafif mentolümsü geliyor. Hafiften deri de gelmeye başladı. Şamarlayan bir parfüm. Meşe yosunu vari bir şey var gibi de yok gibi de. Yaylanın birinde sanki karlar erimiş, hayvanlar baharı karşılamaya başlamış ve o kışı yoğun hayvansal kokularla geçirmiş burnum artık değişik yeşil otlar ve çiçeklerin kokuları ile bayram etmeye başlamış gibi. Bu parfüm bana New Sibet’te yaşadığım hissi yaşattı. Onda koyun yününden bir içlik giymiş gibiydim. Bunda ise kendimi bir çobanın kaftanını giymiş gibi hissettim. Enteresan şekilde uzak mesafeden floral geliyor. Yakın koklayınca beni rahatsız eden çiğ bir koku var? Oturtamadım o kısmı tam olarak.
            Hayvansallara ilgim çok fazla yoktur. Ama burnuma vintage gibi gelmesi nostaljide bir yerler kurcalıyor gibi. Ağır bir parfüm evet. Bu kısım bende çelişkili düşüncelere sebep oldu. Yakın ve uzak koklama çok fark ediyor. Kesinlikle elimin serbest halinden burnuma gelen koku güzel. Sabunsuluk başlıyor ilerledikçe. BG I ile ortak yönler oluşmaya başlıyor. Meşe yosunsuz ve daha derili hali sanki. Bunda da geçişler yumuşak ve iç içe. Kayıp giden bir yapısı var.
            Bence soğuklarda daha çok sevilen bir parfüm olacaktır. Başta da bahsettim. Biraz kirli, pasaklı bir hava oluşturdu bende. Kış ayından bahara geçiş gibi. Baharın kendisi değil ama habercisi gibi. O pasaktan, kirden arınırcasına bir sabunsuluk ile beni etkilemeyi başardı.
            Son kısımlarda belirgin şekilde misk kalıyor tende.
            Toparlayacak olursam; kalıcı ve fark edilir bir çalışma. Çokça yaş ve olgunluk isteyen bir parfüm yapısına sahip. Eskilerin deri temalı çalışmalarına çok benziyor. Kitlesi özel. Ayrıca benzer hayvansal çalışmalardan da farklı bir açılışı var. Sonrası benzeşiyor bir şeylerle. Çiğ gibi kokan bir kısım var. Beni rahatsız eden tek yer orası oldu.

Yorum

• RİYAFES
              RİYAFES Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Mustafa Hocam bu parfumleri bir marka altında görebilecekmiyiz?

• cantona8
              cantona8 Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              "Daha katedilecek çok yol var" diyor örneklerin sahibi Umarım görürüz. Ben çok pozitifim ve destekliyorum da bu anlamda.

• RİYAFES
              RİYAFES Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              İnşallah görürüz.

• CN Homme, designer olarak piyasaya sürülüpte fiyat performans olarak bu kadar üst düzey olacağını tahmin edemezdim. Keşfetmekte çok geç kaldığım bir parfüm.

Yorum

• Pi-jeY
              Pi-jeY Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Hocam selam, yeni serimi denediğiniz?

• CdG - Black

Yorum

• Dior - Bois D'Argent. Bal ve iris birlikteliğinden sanırım, l'envol'e benzetiyorum.

Yorum

• öğlen tf velvet orchid...
                kaşmir bir hırka misali soğuk hava hikaye...
                İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• Hepsiburada Tuna Parfümeri den sipariş ettiğimiz Paradiso Azzurro bugün elime ulaştı ve hemen sıktım.(Sipariş ettiğimiz gün kargoya verdiler ve ithalatçı M-M Kozmetik)Kokusu güzel,ferah,meyveli duş jelleri,şampuanları gibi kokuyor.Biraz sıradan ama gündelik kullanıma uygun,hoş bir parfüm.Kalıcılığı,umduğumdan biraz az gibi geldi.Daha yoğun kokuyordu diye hatırımda kalmış ama yine de idare eder.

Yorum

• Ursa

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: €g€m€n View Post
                      CN Homme, designer olarak piyasaya sürülüpte fiyat performans olarak bu kadar üst düzey olacağını tahmin edemezdim. Keşfetmekte çok geç kaldığım bir parfüm.
                      6064A batch li SORGULATMADIM, reformüle edilmiş olduğunu düşünmüyorum çünkü çok güçlü

Yorum

• Pi-jeY
                        Pi-jeY Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        Peki yeni mi aldınız yoksa başka bir kaynaktan mı geçti elinize
                        Bende denedim yeni şişeleri ama pek anlayamadım açıkçası :/

• Orjinal yazı sahibi: €g€m€n View Post

6064A batch li SORGULATMADIM, reformüle edilmiş olduğunu düşünmüyorum çünkü çok güçlü
                      A batch ilk ve reformüle olmayan batch hocam. A sonrası reformüle var ve performans düşüyor. Değerli bir batch.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: Azzura View Post

A batch ilk ve reformüle olmayan batch hocam. A sonrası reformüle var ve performans düşüyor. Değerli bir batch.
                        kıymetini bilerek kullanayım üstad o zaman.

Yorum

İşleniyor...
                        X