Xerjoff Naxos
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Mart 2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
- 4 beğenme
Yorum
-
Bu parfümün tatlılığı nasıl acaba genel anlamda kısa bir yorum alabilir miyim sizden?
-
Burayı atlamışım. Tatlılıkta bir aşırıya kaçma hali yok, benim zevkime göre kararında. Meyveli ballı bir tatlılığı var. 2 saat süreden sonra o tatlılık hali iyice geriye çekiliyor, seviyeli bir gourmand olarak çok sevdiğim Leder 6 kıvamına geliyor ki nasıl geldiğini hala bilmiyorum. ali
-
- 3 beğenme
Yorum
-
- 7 beğenme
Yorum
-
Bugün bir öğrencim yanıma geldi.hocam dün bütün akşam kitabımdan parfüm kokusu geldi.dün soru çözdüğünüzde sinmiş galiba dedi.ilk başta hatırlayamadım hangi parfümü kullandığımı.kısa süre içinde anımsadım.
Fm Poal idi😊
Bugün dior homme intense kullandım.şişedeki son ml ler.şişe bitirince sevinen bir tek ben değilim di mi 😊
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
- 8 beğenme
Yorum
-
Paul Smith Rose ve Lancome Tresor Midnight Rose
♥️
- 7 beğenme
Yorum
-
Pryn Turkish Leather;
Açılışı bol ardıç meyvesi ve biberle gerçekleşirken bu açılışı cüretkar şekilde sarmalayan terpenik yeşil reçineleri hissetmemek mümkün değil. Ardıç, biber ve reçinelerin yarattığı tatlı dumanlı tütün havası bana fazlasıyla Amouage Journey’i hatırlattı. Daha sonra koku, daha fazla tatlılık barındıran reçinelerin hakimiyetine girerken çok çekingen bir deri, daha ziyade süet kendisini gösteriyor ve geri çekilen dumanın günlük kıvamını alan hali ile dolgun bir kimlik kazanıyor. Tabi bu bölüm ve son kısımdaki ambregris sahnesinde hayvansallık belirgin. Amouage Journey, MFK AplS, bir kısım Tauer ve hafife alınmayacak Lutens etkileri; hiçbir kısım abartılmadan başarı ile harmanlanmış ve daha da önemlisi özgün olmayı başarmış.
Tatlılığın modern tarafı ile hayvansallığın eski yüzü, bunların belirli ölçülerde hadlerini bilerek kullanılışı, kaliteli hammadde ve tatminkar performansı ile beni ziyadesiyle etkilemeyi başardı.
Uzakdoğu/Güney Asya’dan batılı, bizim için ise oldukça oryantalist bir parfüm 👌🏽
- 7 beğenme
Yorum
Yorum