Merchant Of Venice, Craquele. Sen nasıl bir kokusun?
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Mart 2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Orjinal yazı sahibi: cantona8 View PostJovoy Incident Diplomatique.. İşte budur! Ben son 1 yılda denediğim tüm Jovoy Private Label'ların reformülasyon geçirdiğini düşünüyordum. Çünkü daha eski kokladıklarım kaba, sert, bıçkın, madeni bir havayla başlıyor ve maço bir imaj veriyordu. Son zamanlarda denediklerim ise (hatta edindiğim) bariz bir şekilde hafif tütsülenmiş, yarım madeni bir havayla bildik vetiver temalı parfümlere farklı bir bakış açısı gibiydi. Vetiver o kadar baskındı ki! Amaa sonunda özlem bitti. Jovoy bunu planlamış sanırım Incident Diplomatique, Private Label'ın tüm köşelerinin törpülenmiş hali gibi. Bana göre hiç bir hareketi insana batmıyor. Tahammül sınırlarına pek yaklaşmıyor. Olmuş bir Private Label gibi adeta. Paçulinin kuru ama hafif yağlı havası, vetiverin madeni kısımlara katkı verişi.. Evet evet, madeni bir koku hissi verdi bana. Ama gres yağı gibi bir etki değil tabii ki. Bu parfümde, ilk Private Label'lardaki bende huzursuzluk yaratan maçoluk, biraz daha eksiltilmiş ve hani derler ya "kadın eli değmiş gibi" Tabi buradan feminen bir koku algısı çıkmasın sakın. Bir kadının üzerinde bu kokuyu düşünemiyorum bile. Evet maskülen. İçinde sadece sandal ağacı kullanılmış. Belki de olay tamamen bunda gizli Private Label'da da olduğu söyleniyor ama benim burnum algılayacak kadar iyi değil ya da bildiğim sandal ağacı değil. Her neyse... Koklaması inanılmaz keyif verdi. Zevkleri tabii ki tartışmam ama kral öldü! Yaşasın yeni kral!
Kalıcılık, farkedilirlik mi? Birçoğumuzu ihya eder
- 1 Beğen
Yorum
-
-
-
Yorum