Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Mart 2018

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Naxos'la güzel şeyler oluyor
    estefanyen

Yorum

• Tobacco vanille. Performansi zayif, sanirim formulasyon durumu. Ikinci dekant sisem ikisinde de zayif kaldi. Bazi yorumlarda tek fis yetti falan yaziyor. İmreniyorum. Bakalim guclu bir tv bulurum umarim.

Yorum

• ali
        ali Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Evet hocam yeni versiyonlarda tütün ön planda ve performans biraz zayıf. Önceki versiyonlarda vanilya çok baskın yeni halini sevenler de var eskisine göre.

• Ormonde Man

Yorum

• Click image for larger version

Name:	1D828B06-3129-43BA-B9BE-8147D19922C8.jpeg
Views:	141
Size:	2.50 MB
ID:	62108 Taşınma telaşı ve parfüm kolilerinden ilk çıkan şanslı bugün benimle : L de Lolita
        https://www.fragrantica.com/member/789115/

https://www.instagram.com/sebnemin_dunyasi/

Yorum

• Opus vı,Amouage'dan bi cacık olmaz kanaatimce ,adam gibi bir tane bile parfümü yok,pis deriyle ve dayanılmaz notalarla parfüm yaptıklarını zannediyorlar.

Yorum

• Ramos - Al Misk.

Yorum

• Mfk Apom

Yorum

• coromandel edp. 4 saattir performansta en ufak sıkıntı yok

Yorum

• Bugün 2. defa kız babası olacağımı öğrendim Bende bunun mutluluğu ile Straight To Heaven Extremi üstüme boca ettim

Yorum

• Optuna
                    Optuna Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Hayırlı olsun dostum çok sevindim. Bahtı açık olsun.

• Umut Kurtoğlu
                    Umut Kurtoğlu Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Sağol Abi.

• cornelius
                    cornelius Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Tebrikler Altuğ hocam

• Click image for larger version

Name:	social.37195.jpg
Views:	203
Size:	103.3 KB
ID:	62139

Bugun TDC Adjatay Cuir Narcotic denemiş ve kullanmış bulundum. Genel anlamda feminen ve temiz bir koku. Estee Lauder Beautiful tadında bir parfüm ve epey de benzer sanırım. Aradaki ufak farklar sayesinde genel olarak erkeklerin de burun kıvırmayacagi bir koku. Şişesine para verip alir miyim? hayır.

Yorum

• Uzun zaman oldu private label kullandım..ilk başı zor olsada sonrasında mest ediyor..bence hem ferah hem karanlık bi koku

Yorum

• Kendimi odullendirdim. Az kalan dekant sisesinden Aventus kullandim.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: matrai View Post
                        Bugün 2. defa kız babası olacağımı öğrendim Bende bunun mutluluğu ile Straight To Heaven Extremi üstüme boca ettim
                        Hayırlı olsun Altuğ.

Yorum

• matrai
                          matrai Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Sağolasın abim

• Bugün Merchant of Venice Vinegia ile güne başladım. Notalarına bakıldığı zaman sert ağır bir parfüm görünse de, parfümün bana verdiği hissiyat çok yumuşak bir yapıda narin bir oud kokusuyla insanı cezbeden özelikte bir parfüm, ortalama 4-5 saat rahatlıkla hissedebiliyorsunuz kokuyu. Akşam ise Regalien Vanity Oud kullandım. Bu parfüm denediğim Regalien lerden en iyisi bana göre, çiçekli böcekli kokular bana uzaktır ama Vanity oud farklı. Çiçek notaları, meyve ve vanilyanın oud ile müthiş uyumu parfümü güzel kılıyor. Çektikçe insanın çekesi geliyor. Denemeye değer bir koku

Yorum

• Caldion night

Yorum

İşleniyor...
                          X