Nishane - Fan Your Flames
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Mart 2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Parfum d'Empire - Ambre Russe kullandım.
İlk sıktığınız an açılışı muhteşem. Oldukça boozy bir açılışa sahip. Ancak çok kısa sürüyor. Votka ve şampanya ile birlikte keskin bir deri ile güzel bir başlangıç yapıyor. Ancak başlangıç yapabiliyor ve 5 dakika sonra parfüm amber, coriander ve tarçın ile tatlılaşıp tek düzeleşiyor. Çay notası bir gelip bir gidiyor. Kullanılan çay notasını beğendim. Kokuya karanlık bir hava katmış. Başlangıçtaki tütsü notası da çok iyi ancak sonrasında tatlı bir amberin egemenliği olmasa daha da iyi olabilirmiş.
Keşke başlangıç kısmı daha uzun sürseydi. Çünkü votkanın geri çekilmesi ve tatlılaşma benim sevmediğim tarz bir amber kullanımı ile birleşiyor. Ancak aradığınız amber bazlı bir parfümse kesinlikle deneyin. Amber teması iyi işlenmiş.
- 13 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Azzura View PostParfum d'Empire - Ambre Russe kullandım.
İlk sıktığınız an açılışı muhteşem. Oldukça boozy bir açılışa sahip. Ancak çok kısa sürüyor. Votka ve şampanya ile birlikte keskin bir deri ile güzel bir başlangıç yapıyor. Ancak başlangıç yapabiliyor ve 5 dakika sonra parfüm amber, coriander ve tarçın ile tatlılaşıp tek düzeleşiyor. Çay notası bir gelip bir gidiyor. Kullanılan çay notasını beğendim. Kokuya karanlık bir hava katmış. Başlangıçtaki tütsü notası da çok iyi ancak sonrasında tatlı bir amberin egemenliği olmasa daha da iyi olabilirmiş.
Keşke başlangıç kısmı daha uzun sürseydi. Çünkü votkanın geri çekilmesi ve tatlılaşma benim sevmediğim tarz bir amber kullanımı ile birleşiyor. Ancak aradığınız amber bazlı bir parfümse kesinlikle deneyin. Amber teması iyi işlenmiş.
vodka devam etseydi bir çok kullanan kesinlikle sarhoş olabilirdi emin ol
ben çok seviyorum...
inceleme yapmamdaki etken de buyduİnsanın ruhu kokularıdır...
- 4 beğenme
Yorum
-
Gece boyunca hermes - narguile kullanacağım. Sımsıcak bir koku. Tarçın ekseninde dönen, baharatlarla dans eden soft amber yorumu. Kokunun güzelliğine diyecek yok genele hitap ediyor fakat performansı biraz daha iyi olabilirmiş. marka olarak özel seriden bir koku yapacaksın ve parasını haketmeyecek!! Hermese yakışmadı
- 12 beğenme
Yorum
-
Sabah acele ile çıktım evden yanıma Tobacco vanille ile Hdp 1740 aldım. Tobacco vanille yi üzerime 4 -5 defa doladım, bir de baktım ki Ambre Nuit almışım. İkisi de 50 ml lik şişelerdeydi :-) olsun dedim, zaten özlemiştim ne zamandır yoktu ve kullanamıyordum, yalnız performansında bir düşüş var gibi geldi bana. Akşam dönüşümde Hdp 1740 *****
- 10 beğenme
Yorum
Yorum