Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

İnanılmaz Rakama Dior Privee Spliti (Ödeme Aşaması)

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

altuğ hocam 10 ml de gris ekleyebilirmiyiz?

Yorum

Bugun oglen bir isim oldugundan Zorlu'ya ugrasmistim, Dior'un butiginin onunden gecerken hem Eau Noire'i tekrar deneyeyim hem de Asli Hanim'a Altug'un selamini ileteyim dedim
      Asli Hanim'i goremedim ama uzun zaman sonra Eau Noire'i guzelce denemis oldum.
      Hedefim belli oldugundan nettim; satis gorevlisi de benimle gayet guzel ilgilendi ayrica split'teki urunlerden Feve Delicieuse, Gris Montaigne ve Patchouli Imperial'i tekrar tecrube ettim.

Kurkdjian kreasyonu olarak bildigim Eau Noire ilk anda bir kori/kimyon/kekik patlamasi yasatiyor gibi hissettirse de aslinda altinda cok daha fazla derin bir ambians ve ic ice gecmis notalar bulunuyor.
      Benim daha sonra alabildigim yildiz anason, meyankoku, lavanta, kahve, vanilya, belki biraz olmezotu gibi notalar oyle ustalikla harmanlanmis ki, hicbiri birbirinin onune gecmiyor, her kokladiginizda bir diger notayi aliyorsunuz.
      Acilisina aldanip hem keskin hem gourmand yonu de olan bu parfumden vazgecerseniz bence cok sey kaybedersiniz.
      Kalicilik anormal; beyaz kagittaki parfum aradan 4 saat gecmesine ragmen hala yemyesil olarak duruyor, keza tenimde de hala ben buradayim diyor
      Daha cok sey yazabilirim ama burada noktalayayim. Buna parfum dememek lazim belki de, bu bir cesit kendine has koku.
      Bu tarz bir urun neden uretimden kalkar bilmiyorum ama denemeyen herkesin mutlaka - hele ki bu fiyata - denemesini, kokuyu bilip sevenlerin de bir miktar daha stoklamasini nacizane oneririm.

Yorum

• connoisseur
        connoisseur Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Uzgunum

• vesna
        vesna Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        eau noir alanlar pişman olmaz.. Kurkdjian'ın en klas işlerinden biri. en kötü yemeklere birer damla eklenir

• vesna
        vesna Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        ha ben en çok ölmezotu kullanımı sevmiştim.. çok klastı.

selamlar altuğ hocam 5ml ambre nuit 5ml Feve Delicieuse alabilirmiyim

Yorum

Altuğ bey 5 ml de gris yazalim sana zahmet.

Yorum

Altuğ Hocam bana 5ml de cologne royal ekleyelim mümkünse

Yorum

Altuğ hocam size zahmet verecem ama Feve Delicieuse talebimin 10 ml'sini Eau Noire'a kaydırabilir misiniz?

Yorum

Altuğ Bey,

Eğer mümkünse daha önceden 10ar ml olan Ambre Nuit ve Cuir Carnage taleplerimi 20şer ml ye güncelleyebilir misiniz?

Yorum

split müthiş!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: connoisseur View Post
                  Bugun oglen bir isim oldugundan Zorlu'ya ugrasmistim, Dior'un butiginin onunden gecerken hem Eau Noire'i tekrar deneyeyim hem de Asli Hanim'a Altug'un selamini ileteyim dedim
                  Asli Hanim'i goremedim ama uzun zaman sonra Eau Noire'i guzelce denemis oldum.
                  Hedefim belli oldugundan nettim; satis gorevlisi de benimle gayet guzel ilgilendi ayrica split'teki urunlerden Feve Delicieuse, Gris Montaigne ve Patchouli Imperial'i tekrar tecrube ettim.

Kurkdjian kreasyonu olarak bildigim Eau Noire ilk anda bir kori/kimyon/kekik patlamasi yasatiyor gibi hissettirse de aslinda altinda cok daha fazla derin bir ambians ve ic ice gecmis notalar bulunuyor.
                  Benim daha sonra alabildigim yildiz anason, meyankoku, lavanta, kahve, vanilya, belki biraz olmezotu gibi notalar oyle ustalikla harmanlanmis ki, hicbiri birbirinin onune gecmiyor, her kokladiginizda bir diger notayi aliyorsunuz.
                  Acilisina aldanip hem keskin hem gourmand yonu de olan bu parfumden vazgecerseniz bence cok sey kaybedersiniz.
                  Kalicilik anormal; beyaz kagittaki parfum aradan 4 saat gecmesine ragmen hala yemyesil olarak duruyor, keza tenimde de hala ben buradayim diyor
                  Daha cok sey yazabilirim ama burada noktalayayim. Buna parfum dememek lazim belki de, bu bir cesit kendine has koku.
                  Bu tarz bir urun neden uretimden kalkar bilmiyorum ama denemeyen herkesin mutlaka - hele ki bu fiyata - denemesini, kokuyu bilip sevenlerin de bir miktar daha stoklamasini nacizane oneririm.

diğerleri için de yorum alalım sercan hocam..

Yorum

• Merhaba talebimde ufak bir artış yapmak istiyorum mümkünse.

Eau Noire 5 ml - aynı kalıp (5 ml yine)
                    Feve Delicieuse - 20 ml'den 30 ml'e
                    Ambre Nuit - 10 ml'den 15 ml'e çıkarabilir misiniz?

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: pragmax View Post
                      Altuğ hocam, bana bir de 10ml Ambre Nuit yazabilir misiniz. Teşekkürler,

Hocam selam, sonradan yaptığım bu eklememi listeye almamışsınız. Buna da katılabilirsem çok memnun olurum.

Yorum

• 10ml siparişlerimi 12,5ml, 5ml siparişlerimi de 7,5ml yapabilir miyiz mümkünse? Eğer zor olacaksa bu Dior splitindeki hakkımın, bir sonraki olası Comme des Garcons splitinde muadilleriyle değiştirilmek üzere saklı kalmasını istiyorum. Kolay gelsin Altuğ hocam, ilk kez yakından split takip ediyorum hiç uzaktan göründüğü gibi değilmiş.

Not: Şakaydı, aman diyeyim
                        Son Düzenleme Freerange; 12-11-17, 14:45. Tarafından yapıldı.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: F.essence oud View Post
                          Altuğ hocam güzel bir split daha yapmışsın emeğine sağlık.Bana
                          Eau Noir 15 ml
                          Ambre Nuit 15 ml
                          Feve Delicieuse 15 ml
                          Cuir Cannage 15 ml
                          Patchouli İmperial 10 ml
                          Bois d'Argent 10 ml yazalım.
                          Altuğ hocam benim Feve Delicieuse talebimi 30 ml olacak şekilde güncelleyelim sana zahmet

Yorum

• Patchouli İmperial 50 ml.. Feve Delicieuse'tan iki tane 15 yani 30 ml

Yorum

• tüm hepsinden 5'er ml denemelik yazalım Altuğ hocam..

bir de ayrıca- Cuir cannage - paculi imperial 15'er ml..olarak yazalım..

Yorum

İşleniyor...
                              X