Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Sefayir hocam ben de kargomu sorunsuz bir şekilde aldım, kokulardan sadece HDP 1740 ın kokusuna baktım, bittim valla ne yalan söyleyeyim, Biraz Jovoy private label e benzzetim ama, gerçekten de adını söylettirdiği kadar varmış, hemen Şişeli alacaklarım listesine kattım 1740 ı. Beautiful, Wonderful, God Like, Monster Kİlled, Unstoplle, ne dersen de adına
Son Düzenleme KARALARIN_CEMAL; 14-11-17, 22:51. Tarafından yapıldı.
Cocaine...
Yüzüme ilk vuran yoğun çiçeksi ve tatlı bir karamel rayihası oldu. Çiçeksi bir gurme havasında, benim tarzıma göre feminen bir açılışı oldu parfümün. Detaylandırmak gerekirse ilk hissettiğim nota sümbülteber oldu. Sümbülteber hızla geri çekilirken karamel notası daha da belirgin hale geldi. Bir süre sonra notalar yerli yerine oturmaya başlayınca koku mimarisi de anlaşılır hale geldi. Sümbülteberi destekleyen alttan temiz bir zambak, karameli destekleyen ve tatlandıran vanilya. Sanırım, karamel ve vanilyadan gelen bu tatlılık/şekerli hissiyat tütün yapraklarıyla dengelenmiş. Yoğun bir tütün kokusu gelmiyor ancak. Parfüm genelde ise bahsettiğim destekçi notalarla sümbülteber ve yine bahsettiğim notalarla desteklenmiş karamel kokusunun gayet dengede olduğu tatlı çiçeksi bir kompozisyona sahip. Açıklanan diğer notalar pek hissedilmese de mesela monoi yağı temelde yerini almış ve notaların dengeli bir şekilde hafif yağlı bir hissiyatla dağılımını sağlıyor. Acı portakal, orkide ve kırmızı meyveler(red berries) tepe notaları çerçeveliyor, paçuli de monoi yağının parfümü aşırı yağlı kokmasını dengelemek için kullanılmış olduğunu düşünüyorum. İlerleyen zamanlarda feminenlik biraz geri çekiliyor unisex kullanımına daha yaklaşıyor diyebilirim. Yalnız şunu da söylemeliyim ki kokladıkça koklayasım geliyor parfümü sıktığım yeri. Genel beğeniye uygun bir parfüm içerik oldukça doğal ve kaliteli. Harmanı güzel. Ben çok çekici buldum kokusunu. Umarım herkes aradığını bulur bu kokuda. Feminen tarafa yakın dursa da ben rahat rahat kullanabilirim diye düşünüyorum. Özellikle kadınların bu kokuyu seveceğini düşünüyorum bir erkeğin üzerinde koklasalar bile.
Sefayir hocama teşekkür ediyorum.
Son Düzenleme ali; 14-11-17, 23:23. Tarafından yapıldı.
Tuscan Leather'le Tobacco Vanille arasında bir karışım gibi geldi bana. TL daha hoş ve rafine bence...ama beğendim. Loş, sıcak bir mekan, poker masası, tütün ve çiçeksi bayan parfümleri birbirine karışmış; izlenimim bu.
Yorum