Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

ARŞİV-Beymen Spliti

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• fiyatları pompalayıp duruyorlar :S

Yorum

• Ödeme yapıldı mail gönderildi (elemanım ödemeyi kendi adına göndermiş galiba ÜSAME YALÇIN kontrol edersin hocam)

Yorum

• Arkadaşlar bu saate kadar bekledim ama Tonka İmp eklenmedi siteye, daha belirtiğim gibi onun yerine Cuir Beluga ekleyebilirim. Diğer parfumleri kaçırmamak için siparişi vereceğim birazdan özellikle KARALARIN_CEMAL Ragıp Hocam sizden dönüş bekliyorum.

Yorum

• Bu arada bir kötü haberimda var Guerlainlere zam gelmiş ml başı 0.60 kr fark oluşmuştur.Splitin son durumuna göre 1.sayfadan bilgi verilecektir.

Yorum

• Tamam hocam HDP 1740 Sepete eklendi mi ilk onu sorayım? Eklenmediyse 10 ml HDP için hakkımı Cuir Belga ya kaydırın madem, Bu durumda 25 ml Şişeli + 5 ml HDP 114 den ekleyelim toplamda 30 ml Şişeli Guerlain Cuir Beluga olarak güncelleyelim. (Eğer Hdp 114 iptal olduysa)

Yorum

• RİYAFES
              RİYAFES Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Ragıp Hocam şuan için HDP 1740 da sorun yok. Tonka İmp hakları olduğu gibi Cuir Beluga geçireceğim

• KARALARIN_CEMAL
              KARALARIN_CEMAL Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Son Düzenleme KARALARIN_CEMAL; 06-11-17, 16:40. Tarafından yapıldı.

• Euro yine yükseldi mâlum...

Yorum

• Allah'ım ya rabbim.. Artık Beymen de anlık kur durumuna göre fiyat güncelliyor. Daha neler göreceğiz bakalım. Hayırlısı.........

Yorum

• Fiyat güncellemelerini anlık olarak Beymen gibi mağazalara tedarikçi olan distribütör firmalar yapıyor. Beymen vs ancak karlarından vazgeçmek/zarar etmek isterlerse fiyatları değiştirmezler...
                estefanyen

Yorum

• Arkadaşlar Tonka İmp iptal olduğundan, onun yerine başka bir koku ekleyelim dedik, maalesef oda gerçekleşmedi. Bu durumda Tonka İmp. için ödeme yapan arkadaşlara iadeleri split tamamlandıktan sonra yapılacaktır.Kendilerinden IBAN numaraları mail olarak bekliyorum.

Yorum

• An itibariyle sipariş geçilmiştir arkadaşlar hayırlı olsun herkese. Şimdi hesap kitap zamanı.

Yorum

• Hocam bu Beymen bizimle eğleniyor heralde .Frapinler %30 indirimde yine ayrıca Arquiste %20 indirim uygulanmış

Yorum

• RİYAFES
                        RİYAFES Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        Özhan Hocam kısmet değilmiş dün siparişleri geçtim. Kod bir seferlik di, ancak yinede deneyim dedim Arquiste markası için maalesef kod iptal olmuş.

• Yorum

• Tonka İmp iptal olması ve Guerlainlere gelen ufak zamndan dolayı ödemelerde ufak değişiklikler olmuştur kaya hocam sizin yeni rakamınız 182,50 tl, TME hocam sizin yeni tutarınız 98.50 tl .

Ödeme yapan arkadaşların hesaplamaları split tamamlandığında split sayfasında anons edilecektir.

Yorum

• Splitçi arkadaşların tümüne kolaylık dilerim..

Yorum

• Pikcell
                            Pikcell Yorumladı
                            Yorumu düzenleme
                            Gerçekten işleri zor, tüm aksiliklerle tek başına boğuşmak kolay iş değil.

• Sefayir Hocam ödeme tamam. Mail atıldı.

Yorum

İşleniyor...
                          X