Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

ARŞİV-Beymen Spliti

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Sefayir Hocam, şu arkadaşlardan 5'er ml alayım.
    Guerlain Spiritueuse Double Vanille
    Guerlain Angelique Noire
    Guerlain Cuir Beluga

Ragıp Hocam, bir 5 ml müsade ederse Tonka Imperiale'yi de denemek isterim

Yorum

• KARALARIN_CEMAL
      KARALARIN_CEMAL Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Tabi ki de hocam 5 ml olarak alabilirsiniz.

• Tabiki hocam ekliyorum.

Orjinal yazı sahibi: Prothera View Post
    Sefayir Hocam, şu arkadaşlardan 5'er ml alayım.
    Guerlain Spiritueuse Double Vanille
    Guerlain Angelique Noire
    Guerlain Cuir Beluga

Ragıp Hocam, bir 5 ml müsade ederse Tonka Imperiale'yi de denemek isterim

Yorum

• KARALARIN_CEMAL
      KARALARIN_CEMAL Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Tamam hocam alabilirsiniz 5 ml. Sefayir hocam 25 ml de sabitleyelim Guerlain Tonka yı

• RİYAFES
      RİYAFES Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Tabiki Ragıp Hocam teşekkürler.

• Sefayir hocam eğer tüm frapinler iptal olursa Architects clubdaki son 10ml i alabilirmiyim

Yorum

• RİYAFES
      RİYAFES Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Tabiki hocam size yazarım.

• Guerlain Spiritueuse Double Vanille-son 5 ml-vapuruna ben atlayayım bâri bir zahmet...eğer vapuru kaçırmadıysak..

Yorum

• Ödemeler hakkında bilgi verirmisiniz ne zaman yapıyoruz ödemeyi?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• connoisseur
        connoisseur Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Parfumlerin stok durumu netlestikten sonra odeme listesi yayinlanir, siz de belirtilecek banka hesabina odemeyi sonrasinda yapabilirsiniz.

• Arkadaşlar Beymen'den Frapinler için görüşüyorum son bir dönüş bekliyorum. Cevaplarına göre splitin son durumuyla ilgili bilgilendirme yapacağım.

Yorum

• Hadi hayırlısı hocam. Beklemedeyiz. Umarım arabesque de bir sorun olmaz. Bir daha bu fiyatlara zor diye düşünüyorum

Yorum

• Arkadaşlar Beymenden son cevap geldi, maalesef Frapinlerdeki ekstra %30 indirim kalktığından splitten iptal edilmiştir.Bu iptallerden dolayı Frapindeki haklarını dolmayan şişelere kaydırmak isteyen arkadaş olur diye spliti 6 Kasım Pazartesi gününe kadar uzattım. Yok ben ödememi yapmak istiyorum diyen arkadaş olursa gerekli bilgiler split sayfasında mevcut olacak.Mail atıp tutarı teyidleşip hesaba gönderebilirler.

Yorum

• Splite katılan arkadaşlardan Beymen.com'dan 1 şişeyi geçmeyecek şekilde bir talepleri olursa seve seve yardımcı olacağım.

Yorum

• Rifayes hocam ben pek anlamam split mantığından..o nedenle tekar soruyorum kusura bakmayın lütfen...

Naxos splitinde varmı bir değişiklik?

Splitin elime geçmesi kaç günü bulur ve ödemeyi kaç güne yapmam lazım?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• RİYAFES
                RİYAFES Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                demircan256 hocam Naxos da bir sıkıntı, akşamüstü sayfayı toparlayacağım. Pzt dedim ancak sayfayı bugün kapatıp ödeme tutarlarını çıkarcağım. Ödemeler tamamlandığında siparişleri vereceğim Beymen'e parfumler elime ulaştıkdan sonra, split yapmam dağıtım derken size ulaşması yaklaşık 2 haftayı bulur.Ödemeler ne kadar hızlı tamamlanırsa benimde dağıtım sürem kısalır. Zaten engeç 11 Kasım'a kadar tamamlanması gerekir.

• Arkadaşlar başka talep gelmiyecek zannedersem, spliti kapatıyorum. Ödeme listesi akşamüstü yayınlanacaktır. Eksta bir durum olursa bilgilendirme yapılacaktır.

Yorum

• Uğraşlarınız için müteşekkirim Sefayir Hocam
                estefanyen

Yorum

• Ben ödememi yaptım Sefayir hocam. 374,00₺. Bilgilerimi de mail attım. Son pası attım, kaleciyle karşı karşıyasın artık. Kolay gelsin

Yorum

• 74 tl ödeme yaptım Sefayir hocam, yanlışlık varsa beni uyarın lütfen. Şimdiden elinize sağlık, emekleriniz için teşekkür ederim.

Yorum

• Sefayir hocam elinize sağlık, bende ödeme ve maili hallettim

5 er ml angelique noir ve tonka imperial , 15ml architects club ve 5ml hdp için topalm 247 gönderdim, 239 koku 8 tl de 4 tane dekantın şişe paketleme vs için, çok teşekkürler tekrardan

Yorum

İşleniyor...
                      X