Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

ARŞİV-Beymen Spliti

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Hocam ilgi cok buna sevindim gercekten 30a cekelim simdilik daha da talep gelir ise tekrar degerlendiririz. Tsk ediyorum

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• RİYAFES
      RİYAFES Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Teşekkürler Özhan Hocam

• Cocain den kaldıysa bende 5 ml rica edebilirmiyim

Yorum

• Riyafes hocam bu arada guerlain de en beğendiğim ve en çok satılan kokuları cuir beluge yi kırmayıp eklediğiniz için teşekkürler, olabiliritesi belli olmadığından burda kalabalık yapmamak adına özelden yazmıştım, kuralla aykırı ise, illa şişeli almam şart değil, şişeli talebi olan arkadaşlarda alabilir, benim için 10 ml de kafi, hangisini uygun değerlendiriseniz bana uyar

Yorum

• Sefayir hocam 5 ml SDV ekleyebilir miyiz?

Yorum

• Merhabalar,Guerlain Spiritueuse Double Vanille talebimi iptal edip Arquiste Architects club talebimi 30a çekelim Sefayir hocam kalanı paylaşılır diye düşünüyorum.

Yorum

• RİYAFES
        RİYAFES Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Merhaba Özhan Hocam talep değişikliği yapılmıştır

• Arkadaşlar Beymen Frapin markasındaki %30 İndirimi kaldırmış, ve satış listesinde 1270,Passion Boisee yok Split tamamlana kadar indirim ve stok sorunu çözülürse sipariş verilecektir. Aksi takdirde maalesef Frapinler liste dışı kalacaktır.

Yorum

• Aynı şekilde Beymen HDP markasındaki %10 indirimi de kaldırmış. Buna istinaden 1740 ın ml fiyatı 4.7 tl'den 5.2 tl'ye yükselmiştir.

Yorum

• Haydaaa, parfümlerin birçoğu iptal, indirim de yok öyle mi hocam? Guerlain lar için aynı durum geçerli mi? Fiyat artışı olacak mı hocam?
          HDP 1740 için 10 ml olarak güncelleyeyim hocam bu durumda.

Yorum

• RİYAFES
            RİYAFES Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Ragıp Hocam Frapin ve Hdp haricindeki parfumlerde bir sıkıntı yok, stok olmama durumu haricinde.

• KARALARIN_CEMAL
            KARALARIN_CEMAL Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Tamam hocam beklemedeyiz. Birileri Süpürmüş gitmiş herhalde parfümleri :-))

• İptal olanların neredeyse hepsi benim bir şekilde talep ettiğim kokular. Elde sadece Nanban kaldı. Duş falan kurtarmıyor demek ki. Acil hamam lazım.

Yorum

• matrai
            matrai Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Tanıdığım bir tellak var pala bıyıklı hemde

• cornelius
            cornelius Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Splitin başına bir şey gelirse gideriz. Dayı benimle ilgilenirken sen de üstüme Tom Ford - Chocolate sıkarsın, ne diyeyim.. ​​​​​​​​​​​​​​

• cantona8
            cantona8 Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            şl<d fjashbdlfasdlkjcdn<ksmd

• Bu arada erken odeme yapabiliriz indirimler kacmasin. Dolan ve dolmaya yuz tutan parfumler belli. En kotu ihtimalde zaten siseli talebi olan kalan miktari almayi kabul ya da taahhut etmis sayilir ki cogu siseliler 30 40 ml civarinda su an.

sadece bir fikir.. indirimleri kacirmayalim yok yere..
          Son Düzenleme cantona8; 01-11-17, 18:21. Tarafından yapıldı.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: cantona8 View Post
            Bu arada erken odeme yapabiliriz indirimler kacmasin. Dolan ve dolmaya yuz tutan parfumler belli. En kotu ihtimalde zaten siseli talebi olan kalan miktari almayi kabul ya da taahhut etmis sayilir ki cogu siseliler 30 40 ml civarinda su an.

sadece bir fikir.. indirimleri kacirmayalim yok yere..
            Geri kalan zaten anigemini indirimi 11ine kadar müsadesi varmış sıkıntı yok o konuda diye biliyorum.

Yorum

• cantona8
              cantona8 Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              valla indirimler kaçınca huzursuzluk yaratıyor içimde benim de başıma gelen şeyler daha önce..

• Ozhan
              Ozhan Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              üzülüyorum ben de ama zemin çok kaygan hocam artık kalanlara yüklenicez

• Orjinal yazı sahibi: RİYAFES View Post
            Arkadaşlar Beymen Frapin markasındaki %30 İndirimi kaldırmış, ve satış listesinde 1270,Passion Boisee yok Split tamamlana kadar indirim ve stok sorunu çözülürse sipariş verilecektir. Aksi takdirde maalesef Frapinler liste dışı kalacaktır.
            Beymen sitede 1270'i saklamis ama ben buldum ya da bize bir oyun oynuyor

Frapin 1270

Yorum

• Guerlain angelique noire 5 ml almak isterim mümkünse

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Naxos’ta varmı bir sorun iptaller ile ilgili olarak ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• connoisseur
                connoisseur Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Su anda bir sorun gorunmuyor

• RİYAFES
                RİYAFES Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Naxos da bir sorun yok hocam.

• Sefayir hocam frapinler için bi haber varmı , olmadı frapindeki ml leri başka parfümlere kaydırırız

Yorum

• RİYAFES
                RİYAFES Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Şuan için bir gelişme yok hocam olursa anında bilgi vereceğim
            İşleniyor...
            X