Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

ARŞİV-Beymen Spliti

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Franck Boclet Cocain 10 ml de bana yazar mısınız?

Yorum

• Eklenirse bende 5 ml Franck Boclet Cocain almak isterim.

Yorum

• Franck Boclet Cocain başta olmak üzere tüm talepler yarın sabah eklenecektir arkadaşlar

Yorum

• Franck Boclet Cocain splite açılıp tüm talepler eklenmiştir, arkadaşlar.

Yorum

• Hocam sanırım arabesque dolmuş, kokuyu bilen bir arkadaşımda 10 ml kadar arıyor. Dün kendisine bahsettim splitten. Sizin hakkınızdan mümkün mü acaba.

Yorum

• RİYAFES
              RİYAFES Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Amaç paylaşmak hocam tabiki ekliyorum.

• 5ml FB Cocain

Yorum

• FB Cocain hiç denemedim ama dünden beri bayağıdır konuşuluyor. Bütçeye fazla yüklenmemek gerek sanırım bu seferlik giremeyeceğim. Koku hakkında bilgi alabilir miyiz? 1740 gibi karanlık değişik bir koku mu ? İsmi biraz ürkütücü Cocain

Yorum

• merchantlardan ve tabii ki cocain den 10 ml olarak almak isterim...

...

Yorum

• Şu HDP 1740 dolmadıysa 5 ml ile fulleyelim :-)

Yorum

• RİYAFES
                RİYAFES Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Tabiki Hocam ekliyorum.

• hocam 5 ml de Franck Boclet Cocain rica edeyim
              estefanyen

Yorum

• Eric Clapton'un hürmetine ben de 5 ml Cocaine...

https://www.youtube.com/watch?v=F-YOTJoKz_o

Yorum

• Tiziana Terenzi Foconero merak eden yok mu? Mevsimi değil ama performanslı bir yazlığa benziyor.

Fragrantica linki: https://www.fragrantica.com/perfume/...ero-44358.html

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: ismail yanık
                FB Cocain hiç denemedim ama dünden beri bayağıdır konuşuluyor. Bütçeye fazla yüklenmemek gerek sanırım bu seferlik giremeyeceğim. Koku hakkında bilgi alabilir miyiz? 1740 gibi karanlık değişik bir koku mu ? İsmi biraz ürkütücü Cocain
                Hocam oyle dusundugunuz gibi karanlik bir koku degil endiselenmeyin bunu bir citrus sever olarak soyluyorum hic tahammulum yok oyle seylere icindeki notalari inceleyin bi tarifi zor ama cazibesi yuksek farkli bir calisma kana karisiyor hemen

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• 5 ml cocaine lütfen. Biraz tuhaf oldu ama

Yorum

• Ozhan Hocam cocaineyi en son kaç ml kadar düşeyim.Şuanda 40 ml

Yorum

İşleniyor...
                  X