L`Humaniste:10 ml rica ediyorum
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
ARŞİV-Beymen Spliti
Çökme
X
-
-
Herkese iyi akşamlar, son eklenen Guerlain kokularıyla ilgili ortalık karışmış zannedersem. Benim ilk splite açılan kokular haricinde bir ekleme niyetim yoktu, kaya arkadaşımız özelden bir kaç kez yazıp ricacı olunca onu kırmayarak splite açılmıştr. Kendisi vaz geçmediği sürece cuir beluga şişeli hakkı ona aittir. Bu konu hakkında kimseyle polimiğe girmem, herkese iyi forumlar.
Eklemeler yarın bilgisayar başına geçildiğinde yapılacaktır.
- 3 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: RİYAFES View PostHerkese iyi akşamlar, son eklenen Guerlain kokularıyla ilgili ortalık karışmış zannedersem. Benim ilk splite açılan kokular haricinde bir ekleme niyetim yoktu, kaya arkadaşımız özelden bir kaç kez yazıp ricacı olunca onu kırmayarak splite açılmıştr. Kendisi vaz geçmediği sürece cuir beluga şişeli hakkı ona aittir. Bu konu hakkında kimseyle polimiğe girmem, herkese iyi forumlar.
Eklemeler yarın bilgisayar başına geçildiğinde yapılacaktır.
Ama parfüm hobisi formunun SPLİT Bölüştürme kuralının 3.maddesin e-) fırkası aynen şöyle diyor:
e-) Bölüştürme talepleri forum üzerinden ilgili konuda açık bir şekilde beyan edilerek yapılmalıdır. Bölüştürme talepleri alınırken gözetilecek sıra özel kanallar (whatsapp, özel mesaj vs.) değil, mutlaka forumdaki mesaj sırasına göre tüm forum üyelerinin göreceği şekilde olmalıdır.
Herkese iyi forumlar dilerim
Yorum
-
Arkadaşlar tüm talepler eklenmiştir.
Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler.
Frapinlerden şuan için sadece 1270 için talep alabiliyorum.
Öğleden sonra fazla talep gelemeyenleri çıkarıp, onların yerine 1 kaç yeni oyuncu sahaya süreceğim
- 1 Beğen
Yorum
-
Yorum
-
Sefayir hocam Nanban i talep geldikce 20 30 mllere kadar düşebilirsin. Denenmesini isterim gercekten fırsat varken.
Yorum
Yorum