Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

ÖDEME VE KARGOLAMA AŞAMASI Yeni Sezon Spliti JOVOY - MDCI - MONTALE - MANCERA VE İNANILMAZ RAKAMLARA

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Altuğ hocam merhaba
    20ml mancera Lemon line talebim için ödemeyi gerçekleştirip, maili gönderdim.
    Şimdiden emekleriniz için çok teşekkürler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Bende ödeme yaptım ve maili yolladım, herşey için çok teşekkür ederim Altuğ Hocam.

Yorum

• Altuğ hocam ödeme yapıldı.

Yorum

• Ustad selamlar,

Ben Creed splitinden iade istememistim, onun uzerine ne kadarlik bir odeme yapmam gerekirse iletebilirsen gondereyim.

Yorum

• matrai
            matrai Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Üstad 58 gönderdinmi hesap tamamdır

• TME
            TME Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Ödemeyi yaptım üstad, şimdi mesaj atıyorum adres bilgilerini

• EFT yapıldı, mail atıldı.. Topkapi geliyor

Yorum

• ilk kargolar bugün çıktı. Geriye kalan tümü pazartesi kargoya verilecektir. Küçük bir ihtimal salı gününe de sarkan olabilir

Yorum

• Altuğ hocam, creed splitindeki miktardan düşsek nasıl olur? Fırsat bulamadım ödeme yapmaya.

Yorum

• matrai
                matrai Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Ayıp ettin hocam lafı olmaz Hallederiz hesaplaşırız. Sen bi ara uğra al parfümleri bi çay içelim

• Altuğ hocam paketimi aldım, teşekkür ederim emeklerin için. Kokuların hepsini iki koluma da yayarak kolumun ayrı ayrı yerlerinde denedim. Jovoy L'Art de la Guerre dediğin gibi çıktı. Yayılımı da güzel, çok hoşuma gitti açıkçası. Jovoy La Liturgie des Heures bu koku için maalesef ki yorumum olumsuz çünkü ada çayı ile otlayan bir keçinin idrarının karışımı gibi geldi bana, burada nefret ettiğim halde Ursa yı çok aradım :-)) Montale lerin çizgisi belli Black Musk ile Bois Fruite yi beğendim, Wood and Spice bildiğim bir kokuydu zaten. MDCI lere gelince o Baba Chypre Palatin beklentimin çok altında, kapağından kokladığımda Reve D'or 432 ml lik Losyon kullanıyorum ilk ona benzettim, koluma 1,5 fıs sıktım yarım saat sonra koku kayboldu, Üzerimde de deneyeceğim ama değişeceğini zannetmiyorum. Kıyaslamak gibi olacak ama Casomorati 1888 bana göre daha güzel. Yine de her şey için teşekkürler

Yorum

• matrai
                matrai Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Hocam Chypre Palatine çok şaşırdım. Ben geçen gün kullandım akşam gezmeye giderken gömleğin üzerine bugün halen buram buram kokuyordu

• Altuğ hocam bende kargomu teslim aldım. Koku çok hoşuma gitti teşekkürler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• ödemeyi yaptım,teşekkürler

Yorum

• Parfümlerimi aldım ikisini de beğendim. Emeğinize sağlık..

Yorum

• L'art de la Guerre...
                    Acilisi gectikten sonra orta notalardaki agirlikli olmezotu ve lavanta karisimina; sonrasinda da alt notalardaki paculi ile sandalagaci destekli meseyosunu uyumuna bayildim.
                    Kalicilik ve silaj bende bile gayet yerinde.
                    Denemenizi oneririm.

Yorum

• Ödemeyi ilk yapanlardanım ama daha kargo gelmediği için deneyemedim ://

Yorum

• Altuğ Bey benim kargomu gönderebildiniz mi?

Yorum

• Altuğ bey 4 ekimde ödeme yaptım bilgilerimi de mesaj attım ama kargom gelmedi henüz bi sorun mu oluştu acaba?

Yorum

İşleniyor...
                          X