Hocam 10 ml Cdg floriental ve 10 ml luxe champaca yazabilirmisiniz bana 😊
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Ağustos Spliti - Nokta Cosmetics (TÜM KARGOLAR VERİLMİŞTİR)
Çökme
X
-
Orjinal yazı sahibi: harunozkan89 View Postyorumlarınıza katılıyorum ama hocam ben burdkai her iki bondu da epeyce denemıs bırı olarak bı katkı yapayım, ındıgoya benden baska katılan olmadgı ıcın reklamını yaptgım sanılmasın gerçek dusuncelerımı soylıycem. bu dabai serisindeki ındıgo ve ruby koku guzellıgı tartısılır ama performansları baya baya iyi. özellikle de ruby'nin. cok canavar, fiyatı yuksek olmasa herkes gozu kapalı denemelı derdım, ama fıyatlar cok ucuk. ruby hayvansal oryantal dıkakt cekıcı bı koku. indigo da koku guzellıgı olarak baya hoş buluyorum şeftalı agırlıklı meyvelı baymayan ve yuksek performanslı luks genel begenı kokusu. bence kendı kategorısınde baya ıyı. ama muhtelemn ıksıı de dolmıycak dedgnz gibi
- 2 beğenme
Yorum
-
Yavuz hocam günaydın.
Benim Santal wood talebim olmamıştır başka bir arkadaşın ismiyle karıştı sanırım gözden geçirmekte fayda var,
ayrıca French leather efe arkadaşımızın talebini 15ml olarak güncellersek kalan ml miktar doğru olacaktır yada talebe göre kalanı güncelleyelim hocam.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Ozhan View PostYavuz hocam günaydın.
Benim Santal wood talebim olmamıştır başka bir arkadaşın ismiyle karıştı sanırım gözden geçirmekte fayda var,
ayrıca French leather efe arkadaşımızın talebini 15ml olarak güncellersek kalan ml miktar doğru olacaktır yada talebe göre kalanı güncelleyelim hocam.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: harunozkan89 View Post
Denemeye kullanmaya deger abı
Çok teşekkürler emekleriniz için.
- 1 Beğen
Yorum
-
-
split için kafanızda belirlediğiniz bir süreniz var mı yavuz bey ..
böyle eklemeler oldukça siteden ayrılamıyoruz...
hep bir atraksiyon hep bir heyecan...
bir nevi john wick yani.
- 3 beğenme
Yorum
Yorum