Orjinal yazı sahibi: Cakcetin
View Post
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Ağustos Spliti - Nokta Cosmetics (TÜM KARGOLAR VERİLMİŞTİR)
Çökme
X
-
Orjinal yazı sahibi: PikcellMert hocam senin bakabileceğini düşündüm kusura bakma. Sağolsun Cüneyt bey imdadımıza yetişmiş, gerekli cevabı vermiş. Teşekkür ederiz Cüneyt hocam.
Her zaman yanındayım, desteğim sana Yavuz hocam.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
- 1 Beğen
Yorum
-
Jubilation 40 ml şişeli
Epic man 5 ml
Honour Man 5 ml
Opus V 5 ml
Back to Black 25 ml şişeli
Russian Leather 5 ml
Italian Leather 5 ml
African Leather 4. şişe eklenecekse 40 ml talibim.Son Düzenleme silentpassenger; 08-08-17, 17:13. Tarafından yapıldı.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: KARALARIN_CEMAL View PostHocam bana Memo Russian Leather 5 ml Memo African Leather 5 ml ekler misiniz.Orjinal yazı sahibi: isseyblue View Postyavuz hocam selamlar hayırlı olsun split. Amouage Jubilation 30ml By Klian amber oud 25ml rica ediyorumOrjinal yazı sahibi: TME View PostItalian Leather 2. sise acilirsa 40 ml talip olayim ben de Ek olarak 10 ml Draco 10 ml Epic Man rica edeyim.Orjinal yazı sahibi: silentpassenger View PostJubilation 40 ml şişeli Epic man 5 ml Honour Man 5 ml Opus V 5 ml Back to Black 25 ml şişeli Russian Leather 5 ml Italian Leather 5 ml African Leather 4. şişe eklenecekse 40 ml talibim.Orjinal yazı sahibi: mertus View PostCüneyt hocam ve Yavuz hocam çok teşekkürler cevaplarınız için. Ben mümkünse Opus V 50 ml şişeli rica ediyorum.Orjinal yazı sahibi: Ugur View PostHocam hayırlı olsun , 5 ml Gypsy Water ve 5 ml Vodka on the Rocks rica ediyorum.Orjinal yazı sahibi: cantona8 View PostRicardo Ramos lardan 5er ml isterim ben de Ama dolmaları çok zor görünüyor..Orjinal yazı sahibi: cornelius View PostTaleplerime ek 5 ml de Al Misk rica edeyim.
Yorum
Yorum