Yavuz hocam splitiniz hayırlı olsun. Opus V hangi yıl üretim acaba?
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Ağustos Spliti - Nokta Cosmetics (TÜM KARGOLAR VERİLMİŞTİR)
Çökme
X
-
Orjinal yazı sahibi: Cakcetin View PostYavuz hocam ellerine sağlık ilk olarak memo russian leather 40ml şişeli ekleyelim bana. Devamı gelecekOrjinal yazı sahibi: harunozkan89 View PostYavuz hocam cok guzel splıt. Sımdıden emeklerıne tesekkurler, kolay gelsinOrjinal yazı sahibi: savaser View PostEmeğinize sağlık Gözüm Coromandel i aradı 😀
Yorum
-
Talepte bulunan arkadaşlarımızın Cakcetin connoisseur KARALARIN_CEMAL harunozkan89 savaser Hattab. @alikayhan cornelius taleplerini ekledim.
Yorum
-
Splitiniz hayırlı olsun...
Bol seçenekli ve hesaplı olması ile splitin kısa sürede dolacağını tahmin ediyorum...
Barcelona sağ açık topçusu zannettiğim Ricardo Ramos abinin hem Endülüs'ten dolayı Arabic hem de Nişhane'den katkı sağlayan Jorge Lee ile Avrupa
burnunun nasıl bir kombin yarattığını merak içerisinde bekliyorum..
İlk ayakta ramos lardan 15 ml olarak hepsinden rica edeyim...(10 luk şişe olmaması sebebiyle...)
Sonra günümü keyiflendiren splitin , diğer parfümlerine inceleme yapmak üzere ara vereyim...Son Düzenleme kuzukardes; 08-08-17, 11:16. Tarafından yapıldı.
- 1 Beğen
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kuzukardes View PostSplitiniz hayırlı olsun... Bol seçenekli ve hesaplı olması ile splitin kısa sürede dolacağını tahmin ediyorum... Barcelona sağ açık topçusu zannettiğim Ricardo Ramos abinin hem Endülüs'ten dolayı Arabic hem de Nişhane'den katkı sağlayan Jorge Lee ile Avrupa burnunun nasıl bir kombin yarattığını merak içerisinde bekliyorum.. İlk ayakta ramos lardan 15 ml olarak hepsinden rica edeyim...(10 luk şişe olmaması sebebiyle...) Sonra günümü keyiflendiren splitin , diğer parfümlerine inceleme yapmak üzere ara vereyim...
- 2 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: maserati2303 View PostAmouage (epic, honour, jubilation, opus v),atkinsons (old bond street ve old bond street extract), kilian straight to heaven, byredo gypsy water, Cdg (2 ve 2 man) 10'ar ml ve 20 ml Mancera cedrat boise rica ediyorum. Yavuz Bey kusura bakmayın 10 luk seçenek yokmuş, alacağım bütün parfümlerden 15'er ml rica ediyorum.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Pikcell View Post
İlginiz için teşekkür ederiz, isteklerinizi ekledim. Ricardo Ramos' u bende çok merak ediyorum. Muhip bey kokularına çok güvendiğini ve fiyatlarda bu sebepten dolayı esneklik sağlamadığını söyledi.LaAurora ve SacroMonte' nin 140 Euro, Al Misk ve ZirYab' ın ise 190 Euro satış fiyatı olduğunu, Teha Kozmetik gibi firmaların Distribütörlüğünü istemesine rağmen vermediğini, butik tarzı satış kanallar ile sürümden kazanmak yerine az ve öz satış politikası izlediğini belirtti. Splite özel bize bu fiyatlardan dağıtımını sağladı sağolsun.
Bu vesile ile
Mancera Cedrat Boise
Laurent Mazzone Black Oud 15 ml olarak eklemeyi yaparsanız sevinirim...Son Düzenleme kuzukardes; 08-08-17, 11:49. Tarafından yapıldı.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Pikcell View PostMuhip beyden sordum batch kodunu yazıyorum; A15972A052
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mertus
Yavuz hocam çok teşekkürler zahmet verdim. Bu batch kodu ile hangi yıl olduğunu sorgulamayı beceremedim maalesef. Asıl merak ettiğim reformüle versiyon mu yoksa eski versiyon mu? Eski versiyon ise şişeli düşünüyorum. Yeni versiyonu çok baskın iris kokuyor pek hoşuma gitmedi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
- 1 Beğen
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kuzukardes View PostBakalım biz sağ açık Ricardo RAMOS , NEYMAR gibi sansasyonel bir durum mu yaratacak yoksa ARDA gibi rotasyon parfümü mü olacak merak ediyorum...
Bu vesile ile Mancera Cedrat Boise Laurent Mazzone Black Oud 15 ml olarak eklemeyi yaparsanız sevinirim...
Son Düzenleme Pikcell; 08-08-17, 13:20. Tarafından yapıldı.
Yorum
Yorum