Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Ekim 2017

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Nihayet kış geldi özledik ağa
    FM - French Lover ile haftaya başladık

Yorum

• Amber Flash kış sert geldi ama parfümlerin keyfi çıkmaya başladı. Herkese iyi haftalar
      Son Düzenleme alfie; 09-10-17, 14:24. Tarafından yapıldı.

Yorum

• Click image for larger version

Name:	
Views:	0
Size:	1.10 MB
ID:	47507

Yorum

• Habit rouge ile iyi haflalar

Yorum

• Oliver&Co. Vetiverus. Bu zamana kadar kullandığım en dolgun vetiver parfümü. Vetiver bildiğimiz yeşil olarak değil odunsu ve yoğun olarak kullanıılmış. Deri ve karanfil kokuya oldukça dolgunluk katmış. Dekant şişesinde olup 2 senedir bitmesin diye gıdım gıdım sıktığım bir parfüm. Bu şekilde giderse kalan 5 ml 2 sene daha idare eder

Yorum

• Click image for larger version

Name:	FB_IMG_1507458621020.jpg
Views:	214
Size:	511.3 KB
ID:	47536

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: imanpower View Post
                Click image for larger version  Name:	FB_IMG_1507458621020.jpg Views:	1 Size:	511.3 KB ID:	47536
                Hocam kullandığınız parfümlerden biraz bahsedebilir misiniz rica etsek? Ramon Bejar Wild Oud dan başlayabiliriz :-)

Yorum

• Yohji Yamamoto , reformülasyon öncesi :-)

Yorum

• hermes voyage edp

Yorum

• L`Erbolario Meharees, italyaya gidince ne alınır sorusunun cevabı L'erbolario markasıdır.Eczanelerde falanda satılıyor 3-5 tane niş kalitesinde parfümü var fiyatlarda 30 euro falan. Bugün meharees kullandım.Açılışta tarçın net hissediliyor oldukça güzel ancak açılışta tarçın kullanılması oldukça ilginç, açılıştaki diğer başrol oyuncusu turunçgiller bu kısım biraz asitli haliyle vasat.Orta notalardan itibaren vanilya ve odunsu his hakim,tarçın ise alttan hala hissedilebiliyor.Parfümün orta kısmı bence dumansı ve oldukça sıcak.Saldırgan bir parfüm değil tene yakın.musc ravageur'a çok benzetiliyor onuda söylemeden geçmeyim

Yorum

• Coromandel (EDT)

Yorum

• 👍

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ

Yorum

• Ajmal Evoke ile.haftaya başladım.Ajmal'ın pek bilinmeyen ama en farklı kokularından biri.4 mevsim kullanılabilir olması ve çok iyi performansı sebebiyle bende yeri ayrı

Yorum

• Haftaya ve yeni güne TT- Laudano Nero ile başladım...İlk kullandığım zaman başlangıcındaki tozlu ve karanlık kokudan dolayı çok hoşuma gitmeyen bu parfüm her geçen gün daha çok hoşuma gitmeye başladı... Demek ki neymiş hiç bir parfümü bir kez kullanıp not vermemek lazımmış

Yorum

• bentley infinite rush

Yorum

İşleniyor...
                                X