Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Ekim 2017

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• chanel jersey,Seviyorum bu kokuyu

Yorum

• Kurkdjian - Baccarat Rouge 540 ; çok yoğun bu koku. Bugün bende çok yoğunum, sıkmasaydım bugün iyiydi.

Yorum

• Guerlain Homme yeni şişe olanından sıktım bu sabah bir parfumeride. Daha once kullanmamistim acikcasi belki de biraz onyargiliydim fakat oldukça begendigimi soyleyebilirim. Cok dogal narenciyelerle acilip, vetiver ve deri ile son buluyor. Kalicilik net olmasa da 4-8 saati bulacak gibi. Sonlara dogru olan kremsi hissiyat ise Yves Rocher Cuir Vetiver'i andırmakta sanki.

Click image for larger version

Name:	GUERLAIN_HOMME_EDP100NEW.jpg
Views:	318
Size:	49.2 KB
ID:	46626

Yorum

• Merchant of Venice Sultan Leather
          estefanyen

Yorum

• jo malone pomegranate noir.

Yorum

• ali kayhan
              ali kayhan Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Çok klas bir parfüm...

• Terre D'Hermes 2008 Batch çakmaktaşı formülü. İddia ediyorum Terre D'Hermes ve Dior Homme İntense reformüle olmasaydı bizim parfüm hobimiz bu 2 parfümle sınırlı olarak kalacaktı. Bunun dışına çıkmaya pek gerek görmeyecektik. Özellikle Terre reformüleden sonra bildiğiniz turunçgil parfümü olmuş bunu çok net söyleyebilirim

Yorum

• PdN - Newyork İntense

Yorum

• Üzerimde dünden kalan Parfum d'Empire Musc Tonkin var hala... Ölçüsü kaçırılmamış kirli, hayvansal bir miskin tozlu, topraksı beyaz çiçeklerle birleşimindeki başarılı denge parfüme tuhaf bir çekicilik katıyor. Buradaki miskin, cinsel çağrışımlar yaptıran hafif asidik, tuzlu bir havası da var ve vücut sıcaklığı artmış, hafif terlemiş bir kadının boynunun ekşi/tuzlu teni gibi bir his yaratıyor. Yani kirlilik, hayvansallık tarzı uzun zamandır duş almayan biri tarafından değiştirilmeden giyilmiş bir iç çamaşırı kıvamında gelmedi bana. İlerleyen bölümlerde bu hava yumuşak bir şekilde değişip kirlilik yavaş yavaş kaybolurken bu sefer hafif sabunsu temiz miskin eşlik ettiği daha masum ve ipeksi beyaz çiçeklerle beraber ortalığı zarif, ferah ve aydınlık bir hava kaplıyor. Kalıcılık uzun, farkedilirlikse ilk bölümde ortalama seviyelerdeyken parfüm ferahladıkça ten kokusuna dönüşüyor.

Yorum

• matrai
                  matrai Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  Yine kokuyu yaşatmışsın Mete Hocam

• Imaginary Authors - Cape Heartache

Yorum

• JPG Classique edp...çok çekici

Yorum

• Arabian Oud Kalemat

Yorum

• Creed Spice and Wood

Yorum

• Kremsi hafif tatlılıkta odunsu bir koku notalarda görünmüyor ama karışımı anason gibi algılıyorum Cerruti si

Yorum

• matrai
                          matrai Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Aramıza hoşgeldiniz

• Gucci PH2 ile başlayıp, Adp Leather ile devam ettim.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Ferrari amber essence.saf,temiz kadife gibi amber böyle olur.

Yorum

İşleniyor...
                          X