Dior Homme Intense 2014 şişesi elime geldi bugün. İyi de gitti
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Ekim 2017
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Kürşat Hocam selamlar kokuyu ilk sıktığınızda ferah yeşillikler karşılıyor. hemen arkasından parfümü tütsü hakimiyetine alıyor ve tenden ayrılana kadar devam ediyor, alttan amber, vanilyayı ve çok hafiften tütün algılıyorum, tatlılık rahatsız edici düzeyde değil kalıcılık iyi, ancak fark edilirlik düşük. Aslında Memoir benim listemde yoktu sırf koleksiyona Amouage bulunsun diye aldım.
Orjinal yazı sahibi: Azzura View Post
Sefayir Bey, Memoir hakkında yorumlarınızı çok merak ediyor ve yorumunuza değer veriyorum benim kör alışı yaptığım bir koku oldu nasipse pazartesi elimde olacak ama değerlendirmenize göre koku hakkında bi fikir edinmiş olmak isterim tekrardan
- 3 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: RİYAFES View PostKürşat Hocam selamlar kokuyu ilk sıktığınızda ferah yeşillikler karşılıyor. hemen arkasından parfümü tütsü hakimiyetine alıyor ve tenden ayrılana kadar devam ediyor, alttan amber, vanilyayı ve çok hafiften tütün algılıyorum, tatlılık rahatsız edici düzeyde değil kalıcılık iyi, ancak fark edilirlik düşük. Aslında Memoir benim listemde yoktu sırf koleksiyona Amouage bulunsun diye aldım.
Yorum
Yorum