Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Ekim 2017

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Creed Bois Du Portugal, muazzam bir parfüm.

Yorum

• Reflection Man

Yorum

• Dior Dune

Yorum

• Armani Prive - Oud Royal

Yorum

• Amouage Memoir

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: RİYAFES View Post
              Amouage Memoir
              Sefayir Bey, Memoir hakkında yorumlarınızı çok merak ediyor ve yorumunuza değer veriyorum benim kör alışı yaptığım bir koku oldu nasipse pazartesi elimde olacak ama değerlendirmenize göre koku hakkında bi fikir edinmiş olmak isterim tekrardan

Yorum

• DHI...Havaların biraz daha soğumasına ihtiyacı var zannedersem...

Yorum

• Drakkar Noir - Erkek gibi kokan bir erkek parfümü- 80 li yıllardan kopup gelen ve o dönemin izlerini sonuna kadar içinde taşıyan aromatik fujer sınıfının referanslarından biri. Çok sıcak günler haricinde her zaman kullanılabilir ama benim yakıştırdığım dönem sonbahar. Benim kullandığım vintage versiyonu ve dün kullanmıştım halen daha buram buram kokuyor. Kalıcılığı ve farkedilirliği üst düzey. Her kokladığınızda nerde o eski parfümler kelimesini ne yazık ki söyletiyor insana. Keşke bu zamanlarda da bu kadar kaliteli parfümler üretebilse markalar. Dip not: Orta ve üst yaş grubuna daha uygun pek genç işi değil

Yorum

• CNYT
                    CNYT Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Drakkar Noir aslında Noir olanların ilkidir, ve bir zamanlar çok beğenilen bir parfümdü ama şu an bu güzel parfümü yıllara kurban etmişler, Davidoff Zino dahil. 20 sene aradan sonra 2015 yılında her ikisini de aldım, şahsi büroma götürdüm. Kullanamayınca her ikisini de hediye ettim. Vintage olanları elbette kıymetli.

• Roberto cavalli uomo

Yorum

• Masque - Montecristo

Yorum

• Creed SMW

Yorum

• Angel Muse
                        Click image for larger version

Name:	images (7).jpg
Views:	201
Size:	28.9 KB
ID:	45160

Yorum

• Bugün Chloe Edp kullandım.Çok seviyorum kokusunu.Tertemiz,harika bir gül kokusu içeriyor.Gerçekten farklı ve etkileyici bir havası var.Yıllar önce büyük boyunu kullandım.Hevesimi aldım,bir daha almam derken,özleyip küçük boyunu aldım.Şimdi o da bitmek üzereyken %20 Sephora indirimimden faydalanıp tekrar büyük boyunu aldım.Demek ki ben bu kokudan vazgeçemiyorum...

Yorum

• Bugün saat 12.30 da Dior pure poison vintage kullandım. Kokusu hâlâ üzerimde , bu kadar zarif bir koku , bu kadar uzun performans.

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Libra
                              Libra Yorumladı
                              Yorumu düzenleme
                              Harika bir koku gerçekten.Keşke yine eskisi kadar kalıcı olsa...

• Nishane Ambra Calabria

Yorum

İşleniyor...
                            X