Chanel Sycomore
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Ekim 2017
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
- 3 beğenme
Yorum
-
O yıllarda çıkmış olmasına ragmen çok başarılı bi koku hiçde reformüle olmadı , bukonuda bu markayı takdir etmek lazım aynı durum elıxır içinde geçerli . Happy i çok sevmeme ragmen kendimi çocuk gibi hissettirdigi için kullanamıyorum :-) halbuki daha 31 yaşındayım .
-
pırıl pırıl hocam pek yaş farkı yok aramızda .. çok keyifli buluyorum biraz az performanslı olsa da yormuyor, bu sıralar hafif parfümler kullanmak durumundayım çok mutlu ediyor.. Bazen çok uygun fiyatlara da bulunabiliyor trendyolda çok uyguna kofresi vardı.. enerjik güzel bir parfüm.. tom fordun mavi şişelerinde olsa millet ballandırarak anlatırdı bence
-
cdg 2, sabah fıs fıs zor çalıştı.Bir salladım parfüm bitmeye yaklaşmış.Bildiğin üzüldüm,ikinci şişesini alacağım ender parfümlerden.2018 baharında yeni bir şişe alırım muhtemelen. Herhangi bir iddası yokmuş gibi duran bir parfüm ancak çok iddalı.Sentetik kokan bir parfüm ancak çok doğal.Kadın parfümü olarak tasarlanmış ancak erkek kullanımına daha uygun.Çok özgün,çok farklı ve çok kaliteli bir çalışma
- 4 beğenme
Yorum
-
- 6 beğenme
Yorum
-
Yorum