Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Ekim 2017

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Bugün Beşiktaş maçı için Karabükteyim parfüm tercihim Montale - Honey Aoud

Yorum

• dior homme intense ile düğüne geldik

Yorum

• Son birkaç gündür Parfümevi nden aldığım Creed Love in Black i kullanıyordum.Bugün gidip orjinalini tekrar denedim ve ilk kokladığımda yanık lastik kokusu gibi hoşuma gitmeyen bir koku hissettim.Daha sonra bu koku yerini muhteşem bir menekşe kokusuna bıraktı.Uzun süredir parfüm almadım ve doğum günüm yaklaştı..Eşime biraz ısrarla erken doğum günü hediyesi olarak bu parfümü aldırdım😊Şu anda da üzerimde..Gerçekten ilk andaki ağır koku gidince yerini harika bir menekşe kokusu alıyor.Öyle çok yoğun,buram buram yayılacak bir koku değil ama saçlarımdan sürekli hissediyorum.Benim gibi menekşe kokusu aşıkları için harika bir seçim.O benim gotik prensesim💜

Yorum

• Yıllık iznimi köyümde geçireceğim için yanıma çok ekstra parfümler almadım, designerlerden Bvlgari Black orient, Burberry london ve fahrenheit le parfüm, niche olarak sadece Nicolai İntense aldım, hepsini ayrı ayrı günlerde kullandım ama nedense en çok black orient hoşuma gitti gün boyu kokusunu hissedebiliyordum sebebi rakımın 1400 olması galiba

Yorum

• Sel de vetiver
            estefanyen

Yorum

• Plum Japonais

Yorum

• Tiziano Terenzi Ecstasy..

Yorum

• Click image for larger version

Name:	Aramis900.jpg
Views:	171
Size:	266.9 KB
ID:	44045Click image for larger version

Name:	MCB.jpg
Views:	185
Size:	251.0 KB
ID:	44042Click image for larger version

Name:	CKESC2.jpg
Views:	191
Size:	853.5 KB
ID:	44043Click image for larger version

Name:	ARNW.jpg
Views:	160
Size:	702.8 KB
ID:	44044Click image for larger version

Name:	Aventus.jpg
Views:	181
Size:	267.0 KB
ID:	44046

09/09/17 gün boyu tercih...
                  PARFÜM HOBİSİNE VEDA !!!

Yorum

• Hergün farklı bi koku kullanmak istemiyorum bu aralar ne olduysa , bi müddet carat gold .

Yorum

• Gece Régalien Musk Barrel kullandım. Bende, fazla derinliği olmayan, genelde düz çizgide giden, odunsu, sıcak tatlı baharatlı bir tonka izlenimi bıraktı. Yumuşak bir yapısı var. Tatlılığın dengesi iyi, bunaltmıyor. Genel beğeniye uygun, iddiasız ama üstlendiği görevi yerine getirebilen bir parfüm. Kalıcılığı oldukça uzun oldu ve yakınımdakiler tarafından ara ara farkedilip beğenildi.

Yorum

• Bentley Azure.

Yorum

• Giorgio Armani - Acqua di gio profumo

Yorum

• Amouage - Reflection

Yorum

• Profumonun üstüne biraz da Chanel - Bleu de Chanel edp vetiver ile birleşince daha bi hoş oldu

Yorum

• Sycomore!

Yorum

İşleniyor...
                                X