Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Ekim 2017

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Bruno Fazzolari Lampblack

bu koku beni çok etkiledi, aldı bi yerlere götürdü, derin bi koku oldugunu dusunuyorum, hem eskıye hem modern havaya uyacak zamansız bı tarzı da var, özel güne de gider günlüğe de, hiç bir mevsımde de sırıtmaz

Son Düzenleme harunozkan89; 21-07-17, 23:25. Tarafından yapıldı.

Yorum

• İki gündür Chanel Chance Edp kullanıyorum.Vazgeçemediğim parfümlerimden.Hafif ama etkileyici...

Yorum

• Les Liquides Imaginaries - Sancti

Yorum

• Orchid soleil
          Kendini sakınmayan hiç altta kalmayan sivri dilli biri gibi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Yazları aceleyle parfüm seçmem gerektiğinde genelde elim Timbuktu'ya gidiyor, bu gece olduğu gibi

Yorum

• Millesime Imperial. Creed'in sitesinde mi için orijinalinde bir kral için tasarlanmıştır yazıyor. Yalın ama müthiş bir parfüm gerçekten... Keşke biraz daha performanslı olsaydı.
              estefanyen

Yorum

• Terre Pure Perfume. Yıkanıyorum ama ciddi anlamda.

Yorum

• Musc ravageur - LDDM

Yorum

• Nishane Karagöz

Yorum

• RİYAFES
                      RİYAFES Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      Splitten 5ml deneme amaçlı almıştım Üstad. Kullandıkça sevmeye başladım ilerde fırsat olursa şişeli 15/20 ml denk gelirse alırım. 50 ml fazla gelir. Splitten şişeli Hacivat ve Zenne yi almıştım.

• Umut Kurtoğlu
                      Umut Kurtoğlu Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      Anladım abi. Aman dikkat et fiyatlara

• RİYAFES
                      RİYAFES Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      👍👍👍

• tommy bahama martinique

Yorum

• Forumun selayeti ( ahah türkçe sıfır) adına bu akşam Pdm Byerley

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: Umut Kurtoğlu View Post
                        Forumun selayeti ( ahah türkçe sıfır) adına bu akşam Pdm Byerley
                        Canım belediyelerimizin senin gibiler için açtığı çok konforlu rehabilite merkezleri var, eğer elinden tutacak bir velin yoksa seni hayır için kayıt ettirebilirim. Emin ol çok yararını göreceksin. Seninle bende ilgilenip adam ederdim ama inan sen benim bile düzeltebileceiğim sevinin altındasın. sana daha iyi hekimlerin bakması lazım.

Yorum

• Umut Kurtoğlu
                          Umut Kurtoğlu Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Tamam kültür abidesi. Sinirlenme. Gidiyorum. Korktum.

• Cihan mert
                          Cihan mert Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Benim anlamadığım bu forum senin çocuk parkın mı? hiçbir yöneticide yok mu? sana ağır ol diyecek. Allah senin etrafındakilere sabır versin senden büyük dertleri olamazdı herhalde

• Cihan mert
                          Cihan mert Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          En son falcı bi çingene karısıyla bukadar uğraşmıştım. ama hakkını vereyim sen ona hoca olacak kalitede çıktın gerçekten hayran kaldım sana keşke bu denli çirkefliğinin yüzde biri kadarda delikanlı olaydında gider ayak içim soğusaydı

• Sample'dan Xerjoff Nio.Çok doğal bir bergamot ve portakal çiçeği çalışması. Hermes'in Jardin serisinden Nil'i biraz andırıyor.Ama Shooting Stars serisinden favorim her daim Uden.

Yorum

• Bugün Hermes Rocabar kullandım. Temiz ve erkeksi bir klasik 90'lı yıllar parfümü. Elemi reçinesi ile odunsuların limoni kremsiliği, ferah baharatlar ve çokça sabunsuluk üzerine kurulmuş. Lubin Le Vetiver de Lubin Itasca ile Kenzo Jungle benzerlikleri de dikkat çekici. Performans olarak naif ancak etkili diyebilirim.

Yorum

• Nishane Wulong Cha yeşil notaların ağırlıkta olduğu turunçgillerle ferahlatılmış son derece doğal yapılı yazlık bir çay parfümü. Performansı da extrait formunda olmasından dolayı diğer yaz parfümlerine oranla oldukça iyi. Aşırı sıcaklarda bile rahatça kullanılabilir günlük kullanıma uygun
                            Son Düzenleme matrai; 22-07-17, 17:55. Tarafından yapıldı.

Yorum

İşleniyor...
                            X