Nishane Karagöz akşamı farklı bir çekiçiliği var bu kokunun
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Ekim 2017
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
- 2 beğenme
-
fragranticada çok kötü benzetmeli olumsuz bir yorum var, altuğ beye ben de sipariş verdim karagözü tam bir kör alış yapıyorum. Henüz elime geçmedi. Sizin fikrinizi merak ettim ? Ben şahsen zor kokuları seviyorum sizce kullandıkça daha çok sevilebilecek türden bir koku mu?
-
Selamlar hocam baştan belirtiyim Karagöz zor bir koku değil. Açılıştan tenden çıkana kadar kırmızı meyvelerin buruk lezzeti hissediliyor. Orta kısımda yasemin çiçeği hissediyorum i kapanış amber le yapıyor. Benim tenimde belirtildiği gibi bir tatlılık hissetmedim. Genel beğeniye uygun değil kesinlikle. Kalıcılık ve fark edilirlik muazzam. İlk kullandığımda benim tarzım değil demiştim ama biraz daha sevmeye başladım.
-
- 3 beğenme
Yorum
-
Noir de Reminiscence kullanıp Gucci Guilty Absolute pour Homme denedim. İkisi birbirini iyi tamamladı Noir de Reminiscence'ın tütsüyle karışık yanık naylon leğen kokusuna Guilty Absolute'un plastiğimsi ve hayvansal derisi nazire yapıyor kolumda. Yazın ortasında, bu ikisinin birlikte yarattığı sarsıntıya, etrafta hala dayanabilen olursa üstüne bi de ELdO Rien Intense Incense sıkın, yere serilmesi garanti
- 4 beğenme
Yorum
Yorum