Güvenli liman Aventusa devam
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Ekim 2017
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Bugun uzerımde --> FM-Outrageous
Sol bılegımde --> snuff (Vintage)
Sag bilegımde --> jean patou pour homme (Vintage)
Zevkin doruklarındayım😏
- 7 beğenme
Yorum
-
Harun kardeşim, Outrageous hakkında birkaç şey karalayabilir misin? Benim de üzerimde bugün Outrageous vardı ve yine dediğimin arkasında durarak en rafine Big Babol sakızı kokusu diyor ve üzmeyecek bir yazlık parfüm olarak değerlendiriyorum. Sen ne dersin?
-
aa hocam hakaten cok guzel bı benzetme, cidden Big Babol sakızı vari bı havası var, ama o kadar tatlı değil bence, biraz daha soft meyvemsı çiçeksi bi tarz gıbı geldı bana.
başlarda epeyce denedım anlayamadım bu kokuyu. Cok sevdm sanıyorum, bugunse eh dedm. ama sıradan bırbırıne benzeyen yazlıklardan dgeıl hani. Performans ciddi anlamda dusuk oldu bende.
bir de içinde farklı bı nota hissediyorum, böyle havyar diyesim geliyor. Farklı bısey çözemedim.
kokuda genel anlamda sentetiklik hakim. aldehit içeriği zaten farklı değişken bi hava katıyo. ambroxan da yapaylık hissini arttıyor.
koku güzelliği ortalamanın uzerınde bence, genel begenıye de gayet uygun. üzerse bir tek kalıcılık anlamında üzer
-
-
Figuier Eden, esintili havanın da etkisiyle gün boyu keyif verdi... Bazen incir, bazen mandalina parıltılı ve ferah bir şekilde kendini hissettirirken bir ara kremsi süsenin yumuşaklığı öne çıktı, sonra da talaşımsı sedirin aromatikliği dümeni ele aldı. Hem genel beğeniyi dışlamayan pozitif kokusuyla, hem muhteşem olmasa da dengeli ve belli bir çizgiyi yakalayan katmanlı kompozisyonuyla, hem de performansıyla bahar ve yaz aylarında elimin sık gittiği bir parfüm.
- 8 beğenme
Yorum
Yorum