Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Ekim 2017

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Creed Virgin island water ile Deniz keyfi

Yorum

• comme des garcons 2, hava sıcak bu hafif parfüm bile boğdu beni.Kullandığım en garip parfüm. hem çok yapay metalik bir his var hemde tam tersi doğal ve yapaylıktan uzak tuhaf bir sıcaklık.Parfüm olayına sanat olarak bakıyorsak cdg2 kesinlikle bu işin zirvesinde.

Yorum

• Juicy Couture Dirty English
        estefanyen

Yorum

• Click image for larger version

Name:	
Views:	0
Size:	3.49 MB
ID:	40984
          فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ

Yorum

• Dior Homme (2005) vintage

Muazzam

Son Düzenleme harunozkan89; 25-07-17, 16:49. Tarafından yapıldı.

Yorum

• Virgin Island Water ve Ölüdeniz. Matrai yola devam et bu tarafa doğru Hazır pişti olmuşuz:d

Yorum

• bugün hynose kullandım . Çok sakin ilk sıktığınızda bacak bacak üstüne atmaya çekinen bir hanıefendi gibi ama çok değil 10 dk geçtiği zaman sanki o kibar bayanın yerine daha sehvetli istekli koca gözlü zengin kokuşmuş bir kadın haline dönüyor. Şimdi diceksiniz bu denli feminen bir kokuyu nasıl kullanıyorsun işte erkekte de de tam tersi oluyor ne demek istediğimi kulanan erkekler anlar. Bir kokunun içinde afrodizyak varsa o koku bu kokudur erkeki de kadını da çok farklı kılıyor. Ne olmak istersen onu oluyorsun karşındaki de bunu hissediyor. Müthiş bir vanilya kullanımı sanırım 8 9 yılldır kullandığım tek koku .

Yorum

• Sarah Jessica Parker Dawn ... sıcaklarda baymayan çok zarif hoş bir koku.

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• T.T Orion

Yorum

• Chopard noble vetiver

Yorum

• Yine Abercrombie First Instinct. Ege'nin bunaltan günleri ve Istanbul'un günübirlik iş temposunda elimin en sık gittiği ve kararsız günlerin kurtarıcısı adeta. Daha önce yazmıştım ancak meyveli misklerin ve sucul ozonik grubun en iyilerinden. Markaya bakmaksızın sunduğu materyal kalitesi doğallık sentetiklik dengesi yerli yerinde en azından Creed Millesime Imperial'den hem fiyat performans, hem koku profili hem de göreceli kalite konusunda çok daha yukarılarda benim için. Konuşulmamasına da şaşırıyorum açıkçası ancak ne de olsa markanın konuşmaya değer bir varlığı olmadığındandır diye düşünüyorum. Cebinizi koruyun misali şiddetle tavsiye ediyorum

Yorum

• Bu gece arkadaşlarımla buluşmaya giderken Michael sıktım.Yanlarına gittiğim anda parfümün buram buram kokuyor,harika,çiçek bahçesi gibi kokuyorsun şeklinde yorumlar aldım.Hatta çiçek kokularını hiç sevmeyen bir arkadaşım bile bayıldı.Bu parfüm sadece çiçek değil,meyve suyu gibi,çok ferah ve güzel kokuyor dedi.Sarılıp sarılıp kokladı.Her kullandığımda mutlaka iltifat aldığım,hem çok güzel,hem de çok kalıcı bir parfüm👍🏼

Yorum

• Nishane Hacivat
                            Son Düzenleme uyar48; 26-07-17, 08:40. Tarafından yapıldı.

Yorum

• Yves Rocher - Comme Une Evidence designerlar arasındaki en başarılı gül temalı erkek parfümü bence.

Yorum

• Frozenwings
                                Frozenwings Yorumladı
                                Yorumu düzenleme
                                Katılıyorum. Beğendiysen Cartier - Declaration d'un Soir'a da bakmanı öneririm.

• Acqua Di Parma Fico Di Amalfi

Yorum

İşleniyor...
                              X