Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Efsane Creed Spliti Ödeme Aşaması (İptal)

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Altuğ Bey,

WhatsApp'dan attığım IBAN numarasına 302,50.-TL geri ödemeyi Pazartesi günü bekliyorum.

Kolay gelsin.

Yorum

• Darkwood
      Darkwood Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Ödemeyi aldım, teşekkür ederim.

• matrai
      matrai Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      rica ederim

• Uzunca ve detaylı bir şekilde yazayım ben durumu.

Öncelikle zaten ilk sekteye uğradığı yeri detaylı olarak yazmıştım. Daha sonra 2. aşama olarak yine sevgili cantona8 in kuzeni gelecekti ama o getirmeyi kabul etmedi riske giremem dedi. 3. olarak değerli Julyus yardım edebilirim dedi ama Creedleri gönderecek butik Yunanistan ve Bulgaristana gönderim yapmıyordu. Tüm riskleri kabul etmemize rağmen gönderim yapmadılar. Sadece birleşik Avrupa birliği ülkerine gönderim yapabiliyorlarmı. (Fransa,İtalya,İspanya,Portekiz,Almanya,Belçika,Ho llanda,Avusturya vs gibi) Yani uzu lafın kısası her yolu denedik nerdeyse getirtebilmek için ve 2 aydır bu spliti tamamlayamadığım için oldukça huzursuz hissediyorum kendimi. Spliti iptal etmek en kolay çözüm olsada ben sonuna kadar emek harcadım spliti iptal etmemek için. Ama maalesef hem ülkemizin yasaları hemde gönderimde bulunacak butikin gönderim politikası işi her şekilde çıkmaza sürükledi. Bu zamana kadar yapmış olduğum splitlerin bir çoğu zahmetli olan splitlerdi ve bu zamana kadar iptal olan bir splitim olmadı bir şekilde o parfümleri getirttim. Özellikle yurtdışından getirilen parfümlerde getirtme ve temin edebilme zorluğu her zaman yaşıyoruz. Hem ml olarak hemde şişe sayısı olarak oldukça yüksek olan bu parfümlerde ne yazık ki ilk siparişi verdiğimiz zaman 5 gün içerisnde parfümler kargoya verilseydi şu anda herkes parfümlerini bitirmiş bile olacaktı. Bu elimizde olmayan sebeplerden spliti iptal ediyorum. Ama şuna emin olun ki mutlaka bu splitin tekrarı olacak. Gerekirse bir gün Fransaya kendim gidip alıp geleceğim Sizden ricam sayfa başındaki mail adresine veya whatsapp numarasına hesap numaralarınız göndermeniz bu hafta için tüm ödemeler iade edilecektir. Güveniniz ve sabrınız için teşekkür ederim.

Yorum

• promesta
      promesta Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Huzursuz hissetmeni gerektirecek bir durum söz konusu değil. Maalesef böyle durumlar her zaman olabiliyor. nazar diyelim, sağlık olsun.

• matrai
      matrai Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      promesta yapım değil. Tamamlayamadığım ve insanları beklentisi olan bir şeyi yapamamak huzursuz ediyor. Neyse ki tüm yolları denediğim için içim bir nebzede olsa rahat

• Canın sağolsun be abi.

Yorum

• Sağlık olsun Altuğ Hocam kısmet değilmiş.

Yorum

• Kafanı takmana değmez, bizim yerimize uğraşıp duruyorsun zaten aylardır. Tüm çaban için teşekkürler.

Yorum

• Olsun, ne diyelim. Kısmet başka zamana artık.

Yorum

• Emeğine sağlık hocam

Yorum

• eline emegine saglik , saglik olsun

Yorum

• Bu tarz şeyler bizim elimizde olsa ve gereğini yapmasak, huzursuz olmamız az bile sayılır. Ama içimizin rahat olması lazım. Kısmet değilmiş demek en güzeli. Ne parfüm sevdası biter, ne de splitler. Bu canlar, bu bedenlerde sağlıklı olarak var olduğu sürece, en önemlisi de birliktelik olduğu sürece neler yapılır neler. İyi niyet ve samimiyet en önemli delildir bu işlerde.

Saygılar.

Yorum

• Bu tip aksilikler her daim olabiliyor Altuğ hocam. Bu yüzden hiç içiniz buruk olmasın son splitinizdeki gibi yine siz bizleri güzel splitlerle buluşturursunuz elbet😊

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Olur böyle aksilikler Emeğinize sağlık bilgilendirme için teşekkürler

Yorum

• Sağlık olsun Altuğ hocam emeğinize sağlık

Yorum

• Canınız sağ olsun olur böyle şeyler. Emeğiniz için teşekkürler..

Yorum

• Yapılabilecek her şey yapılmış ve olmamış. Nasılsa daha güzelleri olur. Önemli olan niyet, gerisi boş. Ellere sağlık.

Yorum

• Nasipten öte köy yoktur.Canınız sağolsun

Yorum

İşleniyor...
                            X