Aventus için 10 ml paylaşmak isteyen var mı acaba
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Efsane Creed Spliti Ödeme Aşaması (İptal)
Çökme
X
-
Orjinal yazı sahibi: Drkener View PostBu spliti kaçırmışım malesef. Git ve viw almaktan vazgecen varsa talip olabilirim.
Yorum
-
Hemen kısaca açıklama yapayım yukarıdaki mailin ne anlama geldiği ile ilgili. cantona8 ın dayısı Avusturyadan araba ile geleceğinden büyük ve güzel bir split yapalım dedik. Benim aklıma normal olarak daha önce yaptığım ve getirtmekte oldukça zorlandığım Creed splitini yapmak geldi. Çünkü bu sefer araba ile gelineceği için yer ve limit sınırımız olmayacaktı. Bu şekilde spliti açtık büyük bir talepte topladık. 5 Temmuz çarşamba günü tüm siparişi geçtik. Parfümlerin en geç 12 temmuz çarşamba günü Avusturya da olması gerekiyordu çünkü o günün akşamına doğru yola çıkacaklardı. Cuma gününe kadar herhangi bir kargo hareketi olmayınca bu sefer telefonla firmaya ulaşıp parfümlerin Avusturyaya en geç 12 temmuz çarşamba günü ulaşması gerektiğini eğer o tarihe kadar ulaşmayacaksa o tarihten sonra yaklaşık 1 ay adreste kimsenin olmayacağını ve kargonun gelse dahi alınamayacağından geri gideceğinden bahsettik. Onlarda bize kargonun ulaşıp ulaşamayacağını 1-2 saate kadar araştırıp mail yoluyla dönüş yapacaklarını söylediler. Daha sonraki gelen mail de üstte görünüyor zaten. Bu bizim A planımızdı. Bu plan yattığı için hemen B planına geçtik Yine cantona nın kuzeninin gelme ihtimali vardı avusturyadan. Sağolsun Cantona onada ulaşıp gelecekmi gelirsede hangi tarihte geleceğini öğrendi. Ama uçakla geleceği için bu seferde limit sorununa takılıyordu bazı yollar denediysekte kuzeninin o şekilde bir riske girmek istememesinden dolayı bu planda suya düştü. Son plan ise C planı ve en sağlam yol benim gidip alıp gelmem veya forumdan bir arkadaşımızın yakın zamanda avrupadan gelecek tanıdık birileri varsa parça parça onlarada getirtebiliriz. En son ihtimal ise spliti komple iptal edip iadelerini gerçekleştirebiliriz. Sizden gelecek olan yorumlarla akıbeti belirleyeceğiz. Para iadesi almak isteyen olursada bana özelden ulaşıp hesap bilgilerini yollayabilir.
- 1 Beğen
Yorum
Yorum