Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

# Karışık Menü (ARŞİV) #

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Orjinal yazı sahibi: Testosteron View Post
    Estağfurullah ben zaten hep merak etmiştim bu kadar kişide karışıklık olmadan nasıl bu işler halloluyor diye herhalde Gönderdiğiniz adres de forumdan başka bir arkadaşımızdır. Ben adres bilgilerimi tekrar gönderdim size.
    Hocam sizin paket yanlış adrese gitti selefkosmurat hocama Konuştuk bana göndersin ben size yönlendiririm. Kusuruma bakmayın ilk kez böyle bişey yaşadım yüzlerce iş yaptık. Yaşlılık belirtileri :P

Yorum

• Teşekkürlerimle beraber kargoyu problemsiz aldığımı yazıyorum..

Ellerine sağlık....

Yorum

• cantona8
        cantona8 Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        canımsın abi

• Orjinal yazı sahibi: cantona8 View Post

Hocam sizin paket yanlış adrese gitti selefkosmurat hocama Konuştuk bana göndersin ben size yönlendiririm. Kusuruma bakmayın ilk kez böyle bişey yaşadım yüzlerce iş yaptık. Yaşlılık belirtileri :P
      Ne demek, lafı bile olmaz.

Yorum

• Ben de kargomu bugün aldım
        Hiçbir problem yoktu çok özenli bir paketleme ile
        Başta Mustafa bey e olmak üzere patfümlerini bizlerle paylaşan parfümseverlere teşekkür ediyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Kargomu sağ salim aldım, özenli paketleme ve emeğin için teşekkürler.

Yorum

• kargomu aldım teşekkür ediyorum.

Yorum

• Kargomu sorunsuz teslim aldım. Teşekkürlerimle

Yorum

• Eyvallah, o keyfi yaşıyorum şu an. Yeni splitlerde görüşmek üzere

Yorum

• Parfümlerimi aldım. Teşekkürler üstad eline sağlık.

Yorum

• Parfumlerini teslim alan tum arkadaslara keyifli fislatmalar dilerim

Yorum

• Mustafa Hocam bugün kargo iadesini yaptım.

Yorum

• cantona8
                        cantona8 Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        Cok tesekkur ederim. Verdigim rahatsizlik adina hakkini helal et Murat hocam

• Yetişemeyen daha fazla almak isteyen benim hakkımı alabilir bilginiz olsun.
                      Sadece garçons.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: Hattab. View Post
                        Yetişemeyen daha fazla almak isteyen benim hakkımı alabilir bilginiz olsun.
                        hocam sizin paketinizi hala gönderemedim malesef. bana yakın olan bir üniversite şubesi var sadece. öğle arası gittim kapalıydı. nasıl vereceğim anlamadım valla şehir merkezine geçebilirsem gönderebileceğim sanırım. diğer split ile birlikte gönderebileceğim gibi şimdilik

Yorum

• Hattab.
                          Hattab. Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Acele etmene gerek yok mustafa hocam keyfin nasıl bozulmayacaksa o şekilde hallet.

• cantona8 ben yazdıklarımı samimi duygularla yazdım. Laf çarpıttığım bir konu yok yani. 3-5 parfümün peşinede düşecek değilim gönderimin geçikmesi benim ptt ile gelsin dediğim için oldu zaten sizlik bir durum yok o yüzden hiciv yapmanıza gerek yok mustafa hocam.
                        Sadece garçons.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: Hattab. View Post
                          cantona8 ben yazdıklarımı samimi duygularla yazdım. Laf çarpıttığım bir konu yok yani. 3-5 parfümün peşinede düşecek değilim gönderimin geçikmesi benim ptt ile gelsin dediğim için oldu zaten sizlik bir durum yok o yüzden hiciv yapmanıza gerek yok mustafa hocam.
                          Hattab hocam ben tam da açıkladığınız gibi anladım.. Önce "Yetişemeyen daha fazla almak isteyen benim hakkımı alabilir bilginiz olsun." demeniz ve sonrasında "Acele etmene gerek yok mustafa hocam keyfin nasıl bozulmayacaksa o şekilde hallet." demeniz bana garip geldi biraz. Üslübünüz öyledir belki tanışıyor olmadığımızdan kaynaklanıyor bu tarz şeyler Ben yanlış anladığım için özür dilerim.

ve bu arada öğle arası dahil gerçekten mesaileri çok garip (08:00-12:00 13:00-16:30). Ben de size eğer mümkün olmazsa farklı bir firma ile gönderebilir miyim? diye soracaktım.

Yorum

• cantona8
                            cantona8 Yorumladı
                            Yorumu düzenleme
                            cevap verilmiştir

• Hattab.
                            Hattab. Yorumladı
                            Yorumu düzenleme
                            Sevgiler.

• cantona8
                            cantona8 Yorumladı
                            Yorumu düzenleme